Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Iris 4, Arthur vertelt...

Interview met

Een interview met Arthur Turksma, Creatief directeur bij Iris Intranet, over het verhaal achter de vernieuwde versie, het hele traject naar Iris 4 toe en de keuzes die er gemaakt zijn. Lees snel verder.

De digitale werkplek nu en in de toekomst

Nieuws

Onze partner Guy van Leemput, Intranet en digitale werkplek consultant bij ValueIntranet heeft een interessant artikel geschreven over verbeteringen van de digitale werkplek tijdens de pandemie, maar vooral ook zijn visie op de toekomst. Hoe gaat het zijn als we weer naar kantoor gaan. Blijven er dan organisatie standaard thuis werken of wordt het weer zoals 'vroeger' en hoe past de digitale werkplek daar dan bij?

Het is vandaag Community Manager Appreciation Day!

Nieuws

De hoogste tijd om de fantastische community managers van onze opdrachtgevers in het zonnetje te zetten.

Wat je van The A-Team kunt leren als je een intranet gaat managen

Tips

Als je begint als intranetmanager, betekent dat vooral: actie.

Niet 1, niet 2, niet 3, maar maar liefst 4 dagen!

Nieuws

De Iris Communityweek 2020. Dit jaar niet op een inspirerende locaties, geen lekkere lunch tussen de middag en ook geen borrel achteraf. Voor ons was het ook erg spannend hoe deze nieuwe versie zou gaan verlopen, maar wij kijken er met een goed gevoel op terug. Benieuwd welke sessies er allemaal voorbij kwamen? Lees dan dit artikel.

Hoe Iris Intranet de juiste informatie uit Zenya toont bij Groenhuysen

Nieuws

Iris integreert met verschillende applicaties van derden. Zo ook met Zenya van Infoland. Hoe dit precies in de praktijk in zijn werk gaat lees je in dit artikel. Groenhuysen vertelt je meer over hoe zij Iris Intranet in combinatie met Zenya gebruiken.

Gitaar spelen, muziek en fietsen - kennismaken met Wendy

Interview met

Welkom Wendy! Onze nieuwe collega Wendy Bos komt het sales team versterken. Maar wie is Wendy en wat wilde ze vroeger graag worden?

Informatie vindt jou met Iris Intranet en Zenya

Nieuws

De integratie is al enige tijd actief en blijkt steeds waardevoller te worden. Tijd om eens met Arthur Turksma en Hilbert Leijen te praten.

Inktvissen, papa en ochtendhumeur - kennismaken met Jeroen

Interview met

Maak kennis met onze nieuwe collega Jeroen Thoolen.