Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Informatie vindt jou met Iris Intranet en Zenya

Nieuws

De integratie is al enige tijd actief en blijkt steeds waardevoller te worden. Tijd om eens met Arthur Turksma en Hilbert Leijen te praten.

Inktvissen, papa en ochtendhumeur - kennismaken met Jeroen

Interview met

Maak kennis met onze nieuwe collega Jeroen Thoolen.

Maak kennis met het Iris Kenniscentrum

Nieuws

Zou het dan niet handig zijn om eenvoudig alles met een bepaald thema te bundelen? Ongeacht de plek op het intranet? Ontdek het Iris Kenniscentrum.

Zoekt en gij zult vinden

Nieuws

Iris bestaat uit een heleboel functionaliteiten. Iedere keer worden ze steeds een beetje beter. We willen je in dit artikel graag meer informatie geven over de Iris Vindmachine.

Zelfsturende teams? Tips om dit in goede banen te leiden.

Tips

Wil je besparen op de kosten? Zelfsturende teams kunnen de oplossing zijn. Benieuwd hoe je dit in goede banen leidt? Lees dan hier verder.

Barbapapa, paard van troje en wees niet te streng

Nieuws

Arthur Turksma sprak tijdens het online event 'Intranet in de Zorg & Welzijn' over de relatie tussen de collega's van ICT en Communicatie. Hij geeft je tips over hoe je dit het beste kan aanpakken.

Doopsuikers, infosessies en het smoelenboek

Het intranet van

Oktober 2017 was het zover. Kruisnet, het intranet van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen werd gelanceerd. Goedele Bogaerts werkt als communicatieadviseur en deelt graag haar ervaringen over het gebruik van Kruisnet, hun Iris Intranet.

Gizmo, monteur en Dungeons & Dragons

Interview met

Leuk nieuws! Wij verwelkomen een nieuwe medewerker bij Iris. Koen Kukken komt het Software-ontwikkelaars team versterken. Wie is Koen en hoe kijkt hij terug op zijn inwerkperiode op afstand?

SLTN & Iris Intranet

Nieuws

De handtekening is gezet! SLTN is officieel reseller geworden van het vanzelfsprekende Iris Intranet.