Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

600 collega’s zijn vindingrijker met het intranet van KinderRijk!

Het intranet van

Sinds eind juni is VindingRijk, het intranet van kinderopvangorganisatie KinderRijk live. Karin Brandt, werkzaam op afdeling marketing- en communicatie van KinderRijk, deelt het verhaal met ons!

Gitaar spelen, koken en een goed boek - kennismaken met Sarah

Interview met

Welkom Sarah! Sarah gaat aan de slag als marketing- en communicatiemedewerker. Maar wie is Sarah en wat doet ze graag in haar vrije tijd?

Iris Content Coach: Helpende hand bij het beheren van je content

Nieuws

Het managen van je content is essentieel voor een succesvol en betrouwbaar intranet. De Iris Content Coach helpt je!

Van hop in de dop, naar op en top hop!

Interview met

Iris Intranet heeft diverse uitbreidingen. Deze kunnen als uitbreiding aan het huidige intranet worden toegevoegd. Opdrachtgevers maken gebruik van onze uiteenlopende uitbreidingen, zo ook Hoppenbrouwers.

Samenwerken met externen in je digitale werkomgeving

Interview met

In de nieuwe blogreeks 'Interview met...' wordt er iedere keer een ander onderwerp aangehaald. Dit kan gaan om vragen vanuit onze opdrachtgevers, extra informatie over modules, nieuwe modules en integraties of ...

Rick Cuijpers geeft antwoorden op allerlei vragen over Iris Extra en interne gebruikerstypen. Lees het hele interview hier:

Zonder actie geen sociaal intranet: vijf tips voor een actieve community

Tips

Vijf tips voor adoptie en acceptatie van je sociale intranet.

5 stappen naar een succesvolle digitale werkplek

Tips

Een succesvolle digitale werkplek in maar 5 stappen! Dat wil toch iedereen. Profiel invullen, personaliseren, berichten plaatsen en nog veel meer!

De eerste 90 dagen zijn cruciaal!

Tips

Elke organisatie is erbij gebaat om nieuwe medewerkers een zo warm mogelijk welkom te heten. Onboarding is in de meeste organisaties wel bekend, maar preboarding blijft een beetje achter.

BrainSwash, intranetten & doelstellingen

Het intranet van

BrainS, het intranet van Provincie Noord-Brabant. Hoe is het intranettraject begonnen, wat hebben ze gedaan met de lancering, welke doelstellingen hebben ze geformuleerd en hoe wordt het intranet nu gebruikt?