Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

De digitale werkomgeving van Vanboeijen

Interview met

Hoe hebben ze dit aangepakt? Wij gaan in gesprek met Harrie Postema, hij vertelt ons alles over deze ontwikkeling.

Samenwerken met externen in je digitale werkomgeving

Interview met

In de nieuwe blogreeks 'Interview met...' wordt er iedere keer een ander onderwerp aangehaald. Dit kan gaan om vragen vanuit onze opdrachtgevers, extra informatie over modules, nieuwe modules en integraties of ...

Rick Cuijpers geeft antwoorden op allerlei vragen over Iris Extra en interne gebruikerstypen. Lees het hele interview hier:

Iris Intranet & Liquit de podcast

Podcast

Arthur & Nico gaan met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen. Luister je mee?

Zonder actie geen sociaal intranet: vijf tips voor een actieve community

Tips

Vijf tips voor adoptie en acceptatie van je sociale intranet.

5 stappen naar een succesvolle digitale werkplek

Tips

Een succesvolle digitale werkplek in maar 5 stappen! Dat wil toch iedereen. Profiel invullen, personaliseren, berichten plaatsen en nog veel meer!

De eerste 90 dagen zijn cruciaal!

Tips

Elke organisatie is erbij gebaat om nieuwe medewerkers een zo warm mogelijk welkom te heten. Onboarding is in de meeste organisaties wel bekend, maar preboarding blijft een beetje achter.

BrainSwash, intranetten & doelstellingen

Het intranet van

BrainS, het intranet van Provincie Noord-Brabant. Hoe is het intranettraject begonnen, wat hebben ze gedaan met de lancering, welke doelstellingen hebben ze geformuleerd en hoe wordt het intranet nu gebruikt?

HR-professionals staan te springen om een goed werkend sociaal intranet. Waarom?

Tips

Na wat rondvragen kwamen wij erachter waarom je collega’s van HR staan te springen om een goed werkend sociaal intranet. Een drietal redenen hebben wij voor jou uitgeschreven. Lees je mee?

Zelf plaatsen, even spieken en Plein

Het intranet van

Michelle Pol is als communicatieadviseur verantwoordelijk voor Plein, het sociaal intranet van De Rooyse Wissel. Waarom moest er een nieuw intranet komen, hoe was de lancering en op welke manier wordt Plein gebruikt?