Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Iris Intranet: Dé Digitale Werkplek in Zorg en Welzijn

Nieuws

“Mooie titel”, hoor ik je denken, “maar bewijs het maar eens!”.
Oké doen we. Hier komt het.

Altijd en overal toegang tot de (KICK) protocollen van Vilans.

Nieuws

Deze integratie is er niet zomaar één, deze integratie zorgt ervoor dat jij als zorgprofessional altijd en overal toegang hebt tot de (KICK) protocollen. Hoe? Lees het hele artikel.

Waarom ook nog een sociaal intranet als we met Microsoft365 samen kunnen werken?

Tips

Veel organisaties werken nu vanuit huis. Het digitaal werken is in een stroomversnelling gegaan en diverse tools zijn er geïmplementeerd om de samenwerking en kennisdeling soepel te laten verlopen. De applicaties van Microsoft365 zijn misschien wel één van de meest gebruikte tools van de afgelopen tijd.

Cupido, corona en gefeliciteerd!

Het intranet van

14 februari, de dag van de liefde, maar ook de dag dat Kruispunt gelanceerd werd. Dorien Wenderickx, communicatiemedewerker en o.a. verantwoordelijk voor het intranet, vertelt je graag meer over hun intranet.

500 medewerkers, Kernie en een nieuw sociaal intranet

Het intranet van

KernNet, het intranet van EPZ. In 2020 is het nieuwe intranet gelanceerd. Lees hier alles over de zoektocht, de lancering en het gebruik van het intranet van EPZ.

Microbioloog, drop en James & George - kennismaken met Eric

Interview met

Welkom Eric! Onze nieuwe collega Eric Cuijpers komt het software-ontwikkelaars team versterken . Maar wie is Eric en wie zijn James & George?

1450 collega’s, lancering tijdens corona en dat vanaf 0

Het intranet van

Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen heeft tijdens de Coronapandemie hun nieuwe intranet gelanceerd. Gelijk een goed moment om de meerwaarde van een sociaal intranet in de praktijk te laten zien. Hoe wordt hun intranet op dit moment gebruikt? Tegen welke uitdagingen lopen ze aan? Allerlei vragen waar Sofie uitgebreid antwoord op geeft.

Iris Hosting: ook bijzonder veelzijdig

Nieuws

Iris in je eigen Private Cloud of toch liever On Premise? Geen enkel probleem. Iris Intranet bestaat niet alleen uit vele handige functionaliteiten die jouw organisatie verrijken. Ook qua hosting is ze bijzonder veelzijdig. In dit artikel lees je er meer over.

Wat heeft koken in hemelsnaam met een digitale werkplek te maken?

Tips

Als je gaat werken met een sociaal intranet zijn er een aantal dingen die je graag wil. De grootste wens van een communitymanager is dat alle medewerkers actief gebruik gaan maken van het intranet en het de medewerkers écht ondersteunt in hun werk. Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar?