Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Iris Intranet en Zenya: een adaptieve en vanzelfsprekende digitale werkplek

Nieuws

Een interview met Arthur Turksma (intranetstrateeg bij Iris Intranet) en Hilbert Leijen (CTO bij Infoland) over de ontwikkelingen van de digitale werkplek en de integratie van Zenya in Iris.

Iris 4.17: Nieuwe vormgeving & nóg betere vindbaarheid van informatie

Nieuws

Lees hier alles over de release van Iris 4.17 en de lancering van het nieuwe dashboard.

Herkenbaar en persoonlijk: het sociaal intranet van Laverhof

Het intranet van

Lees over het sociaal intranet van Laverhof en de rol die branding heeft gespeeld om het platform zo herkenbaar én persoonlijk mogelijk te maken.

100.000 zorgprofessionals werken mét Iris Intranet aan goede zorg!

Nieuws

Een interview met intranetstrateeg Arthur Turksma over de uitdagingen in de sector en zijn visie op sociaal intranet in de zorg.

10 jaar live: het sociaal intranet van Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

Het intranet van

Het sociaal intranet van ODZOB is inmiddels tien jaar live. Hier lees je over de adoptie van het platform en het traject om het intranet te optimaliseren.

Optimaliseer je documentenflow met de Iris File Drive

Tips

Een goede documentenflow is belangrijk om efficiënt te werken in jouw organisatie. We leggen je uit hoe je de documentenflow optimaliseert met de Iris File Drive én de integratie met het DMS van jouw organisatie.

Drie methoden om de contentstructuur van je intranet te optimaliseren 

Tips

Hoe maak je de content op je sociaal intranet nóg beter vindbaar? En hoe zorg je ervoor dat de inhoud scanbaar en overzichtelijk is? We delen drie methoden zodat je hier direct mee aan de slag kan!

Ambassadeurs: een succesfactor voor effectieve adoptie

Interview met

Nikki Hamers en Jeroen Thoolen, de communitymanagers van Iris Intranet, vertellen waarom het belangrijk is ambassadeurs te betrekken bij het project en hoe hun rol eruitziet.

Checklist: een nieuw sociaal intranet

Tips

Alle belangrijke acties voor een nieuw sociaal intranet op een rij!