Werk jij al met Iris Intranet?

Ontdek alle organisaties die dagelijks met Iris werken.

Wat opdrachtgevers zeggen over Iris:

Quote WGK Antwerpen

Waarom we uiteindelijk voor Iris gekozen hebben is omdat het voor ons het meest volledige platform was en het paste bij onze wensen. Het nieuwe intranet moest een intuïtief en interactief platform zijn.

Goedele Bogaerts

Quote Zorggroep Almere

Uiteindelijk hebben we 2 leveranciers gevraagd om een demo-omgeving op te zetten. Een aantal collega’s zijn deze demo’s gaan testen en Iris kwam hier als winnaar uit de test. Iris stak er bovenuit door de gebruiksvriendelijkheid

Gerben Hofman

Quote Wit Gele Kruis West Vlaanderen

Het gebruik van Iris is heel intuïtief voor zowel de gebruikers als beheerders, het uiterlijk is aantrekkelijk en Iris heeft een goede integratie met het Document Management Systeem dat wij gebruiken.

Sofie Vanneste

Quote Stadskanaal

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene

Quote wit gele kruis Vlaams brabant

Iris is heel laagdrempelig en gebruiksvriendelijk, dat is iets wat ons heel erg aanspreekt en wat voor onze organisatie ook belangrijk is. Niet alleen de medewerkers op kantoor moeten goed met het intranet overweg kunnen, maar juist ook de collega's op de baan.

Dorien Wenderickx

Quote HZOIJ

Er is ruimte voor persoonlijke berichten. Iris zorgt voor een wij-gevoel.

Esmé Wind

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Lees hier ervaringsverhalen van communitymanagers en intranetbeheerders. Hoe gebruiken zij Iris Intranet, hoe was de lancering, waar lopen ze tegenaan?