Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Cupido, corona en gefeliciteerd!

Het intranet van

14 februari, de dag van de liefde, maar ook de dag dat Kruispunt gelanceerd werd. Dorien Wenderickx, communicatiemedewerker en o.a. verantwoordelijk voor het intranet, vertelt je graag meer over hun intranet.

Microbioloog, drop en James & George - kennismaken met Eric

Interview met

Welkom Eric! Onze nieuwe collega Eric Cuijpers komt het software-ontwikkelaars team versterken . Maar wie is Eric en wie zijn James & George?

1450 collega’s, lancering tijdens corona en dat vanaf 0

Het intranet van

Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen heeft tijdens de Coronapandemie hun nieuwe intranet gelanceerd. Gelijk een goed moment om de meerwaarde van een sociaal intranet in de praktijk te laten zien. Hoe wordt hun intranet op dit moment gebruikt? Tegen welke uitdagingen lopen ze aan? Allerlei vragen waar Sofie uitgebreid antwoord op geeft.

Iris Hosting: ook bijzonder veelzijdig

Nieuws

Iris in je eigen Private Cloud of toch liever On Premise? Geen enkel probleem. Iris Intranet bestaat niet alleen uit vele handige functionaliteiten die jouw organisatie verrijken. Ook qua hosting is ze bijzonder veelzijdig. In dit artikel lees je er meer over.

Wat heeft koken in hemelsnaam met een digitale werkplek te maken?

Tips

Als je gaat werken met een sociaal intranet zijn er een aantal dingen die je graag wil. De grootste wens van een communitymanager is dat alle medewerkers actief gebruik gaan maken van het intranet en het de medewerkers écht ondersteunt in hun werk. Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar?

800 medewerkers, regio Westfriesland, Hoi! & trots op je werk

Het intranet van

Hoe werken zij samen met 800 medewerkers, hoe is de samenwerking tussen de verschillende organisatie in de regio Westfriesland en hoe wordt het intranet gebruikt? Lees je mee?

Iris365 - Iris & Microsoft365

Nieuws

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat de Iris integratie met Microsoft365 (Office365), in samenwerking met Microsoft, nu nog sterker is geworden. Meer weten? Lees dan verder.

Welkom nieuwe medewerker! Leuk dat je er bent.

Interview met

Gemeente Gouda maakt gebruik van Iris Onboarding. Keuzes maken, nieuwe medewerkers toegang geven en hoe past dit bij hun intranet James? In een interview leggen Geertje en Annemieke uit hoe zij dit project hebben aangepakt. Lees je mee?

Stokstaartjes, fotografie en gamen - kennismaken met Nils

Interview met

Welkom Nils! Onze nieuwe collega Nils van Griethuijsen komt team Klant versterken. Maar wie is Nils en wat doet hij in zijn vrije tijd?