Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Zoekt en gij zult vinden

Nieuws

Iris bestaat uit een heleboel functionaliteiten. Iedere keer worden ze steeds een beetje beter. We willen je in dit artikel graag meer informatie geven over de Iris Vindmachine.

Zelfsturende teams? Tips om dit in goede banen te leiden.

Tips

Wil je besparen op de kosten? Zelfsturende teams kunnen de oplossing zijn. Benieuwd hoe je dit in goede banen leidt? Lees dan hier verder.

Barbapapa, paard van troje en wees niet te streng

Nieuws

Arthur Turksma sprak tijdens het online event 'Intranet in de Zorg & Welzijn' over de relatie tussen de collega's van ICT en Communicatie. Hij geeft je tips over hoe je dit het beste kan aanpakken.

Doopsuikers, infosessies en het smoelenboek

Het intranet van

Oktober 2017 was het zover. Kruisnet, het intranet van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen werd gelanceerd. Goedele Bogaerts werkt als communicatieadviseur en deelt graag haar ervaringen over het gebruik van Kruisnet, hun Iris Intranet.

Gizmo, monteur en Dungeons & Dragons

Interview met

Leuk nieuws! Wij verwelkomen een nieuwe medewerker bij Iris. Koen Kukken komt het Software-ontwikkelaars team versterken. Wie is Koen en hoe kijkt hij terug op zijn inwerkperiode op afstand?

SLTN & Iris Intranet

Nieuws

De handtekening is gezet! SLTN is officieel reseller geworden van het vanzelfsprekende Iris Intranet.

1600 medewerkers, Corona omstandigheden en hoe ziet de toekomst eruit?

Het intranet van

Tim, het intranet van Magentazorg. Hoe zijn zij op deze naam gekomen, waarom hebben ze gekozen voor Iris Intranet en hoe wordt Tim gebruikt?

Super Sjaak, spieken bij de buren en een kijkje in de glazenbol

Het intranet van

Leuk om kennis te maken, Sjaak is de naam. Ik ben jullie nieuwe sociaal intranet en ga je helpen tijdens het samenwerken, kennis delen, elkaar ontmoeten en informatie vinden. Laten we er een geslaagde samenwerking van maken!

Ondertussen werk je alweer 2 weken thuis... Ook bij ons gaat er wel eens iets mis

Nieuws

Dit keer niet een artikel met tips over hoe je het beste een sociaal intranet kan inzetten tijdens de coronacrisis of 5 tips om goed thuis te werken. Nee, dit soort artikelen lees je al de hele dag. En het zijn natuurlijk niet alleen maar succesverhalen en halleluja beelden.