Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Niet 1, niet 2, niet 3, maar maar liefst 4 dagen!

Nieuws

De Iris Communityweek 2020. Dit jaar niet op een inspirerende locaties, geen lekkere lunch tussen de middag en ook geen borrel achteraf. Voor ons was het ook erg spannend hoe deze nieuwe versie zou gaan verlopen, maar wij kijken er met een goed gevoel op terug. Benieuwd welke sessies er allemaal voorbij kwamen? Lees dan dit artikel.

Hoe Iris Intranet de juiste informatie uit Zenya toont bij Groenhuysen

Nieuws

Iris integreert met verschillende applicaties van derden. Zo ook met Zenya van Infoland. Hoe dit precies in de praktijk in zijn werk gaat lees je in dit artikel. Groenhuysen vertelt je meer over hoe zij Iris Intranet in combinatie met Zenya gebruiken.

Gitaar spelen, muziek en fietsen - kennismaken met Wendy

Interview met

Welkom Wendy! Onze nieuwe collega Wendy Bos komt het sales team versterken. Maar wie is Wendy en wat wilde ze vroeger graag worden?

Informatie vindt jou met Iris Intranet en Zenya

Nieuws

De integratie is al enige tijd actief en blijkt steeds waardevoller te worden. Tijd om eens met Arthur Turksma en Hilbert Leijen te praten.

Inktvissen, papa en ochtendhumeur - kennismaken met Jeroen

Interview met

Maak kennis met onze nieuwe collega Jeroen Thoolen.

Maak kennis met het Iris Kenniscentrum

Nieuws

Zou het dan niet handig zijn om eenvoudig alles met een bepaald thema te bundelen? Ongeacht de plek op het intranet? Ontdek het Iris Kenniscentrum.

Zoekt en gij zult vinden

Nieuws

Iris bestaat uit een heleboel functionaliteiten. Iedere keer worden ze steeds een beetje beter. We willen je in dit artikel graag meer informatie geven over de Iris Vindmachine.

Zelfsturende teams? Tips om dit in goede banen te leiden.

Tips

Wil je besparen op de kosten? Zelfsturende teams kunnen de oplossing zijn. Benieuwd hoe je dit in goede banen leidt? Lees dan hier verder.

Barbapapa, paard van troje en wees niet te streng

Nieuws

Arthur Turksma sprak tijdens het online event 'Intranet in de Zorg & Welzijn' over de relatie tussen de collega's van ICT en Communicatie. Hij geeft je tips over hoe je dit het beste kan aanpakken.