Iris in het onderwijs

Iris Intranet ondersteunt je in de dagelijkse werkzaamheden in jouw onderwijsinstelling. Door effectiever samen te werken, gericht belangrijke informatie aan te bieden en communicatie leuker en makkelijker te maken. Zo zorgt Iris ervoor dat er meer tijd is voor wat écht belangrijk is: het opleiden van leerlingen en studenten.

Samenwerken in groepen

Een groep binnen Iris is dé manier om op een gemakkelijke en plezierige manier met elkaar samen te werken. Met collega's op je school en met collega's die dezelfde onderwerpen doceren. Of met collega's waarmee je samenwerkt in een themagroep. Zo leg je makkelijker contact, deel je kennis en werk je samen aan projecten en documenten. Samen staan we altijd sterker dan alleen!

 

 

Informatie vinden

De Vindmachine is hét hulpmiddel om snel en makkelijk informatie terug te vinden op je intranet. Je vindt gemakkelijk en snel onderwerpinformatie, instructies en andere inhoud terug. Door te integreren met andere bedrijfsapplicaties doorzoekt de Iris Vindmachine rechtstreeks meerdere bronnen, zodat je er zeker van kan zijn dat je snel vindt wat je zoekt.

Vind je collega's

Via de wie-is-wie of wie-wat-waar vind je snel en eenvoudig je collega's. Door de profielen van jou en je collega's automatisch te vullen met gegevens uit externe systemen vind je collega's door te zoeken op naam, functie of locatie. Zo wordt het nog gemakkelijker om contact te maken met je collega's.

Communiceren

Iris biedt verschillende manieren om gemakkelijk en laagdrempelig te communiceren. Deel successen en mooie momenten met je collega's op je tijdlijn om hen te inspireren. Door samen te werken in groepen heb je een communicatiekanaal voor jouw afdeling, locatie of projectteam. Of verstuur berichten of documenten via de chat naar één of meer collega's.

Alles op één plek

Door te integreren met andere educatieve systemen verzamelen we alles wat je nodig hebt op één plek. Iris Integreert naadloos met veelgebruikte software van andere aanbieders. Zo bekijk en bewerk je documenten vanuit Iris of wordt informatie uit een andere applicatie weergegeven binnen Iris. Zo brengen we alle systemen en toepassingen samen in één digitale werkplek: Iris Intranet.

Content beheren

Je digitale werkplek is de verzamelplaats voor allerlei soorten informatie. Door alle inhoud op een georganiseerde en gerichte manier aan te bieden, gebruik te maken van versiebeheer en de Iris Content Coach zorgen we dat alle waardevolle content snel vindbaar en up-to-date-is. En dat is essentieel voor een betrouwbaar en succesvol intranet.

Opdrachtgevers

Wie werken er al met Iris Intranet?

Meer dan 160 opdrachtgevers in de zorg, welzijn, overheid en dienstverlening zijn je al voorgegaan. Ontdek wat Iris allemaal voor jou kan betekenen!

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jouw zorgorganisatie kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Iris Demo
Downloads

Iris Brochures