Iris Intranet

Wij zijn Iris Intranet. Iedere dag werken wij aan Iris Intranet om ervoor te zorgen dat ze nog vanzelfsprekender werkt voor jou.

triptic, de makers van hét sociale intranet

Iris Intranet is er voor de interne communicatie en samenwerking in jouw organisatie. Samen zijn zij een gouden combinatie! De kennis en kunde van triptic gecombineerd met de functionaliteiten in Iris vormen de fundering voor de optimale digitale werkplek. Samen zorgen ze voor betere resultaten voor je organisatie én voor je medewerkers.

Het team achter Iris

Iris Intranet werkt vanzelfsprekend, maar natuurlijk niet vanzelf. Achter Iris staat een gedreven team, dat er samen voor zorgt dat Iris voor iedere opdrachtgever vanzelfsprekend werkt en blijft werken.

Arthur

Arthur

Directeur intranetstrategie / Sr. adviseur

Daan

Daan

Sales adviseur

Eric

Eric

Software-ontwikkelaar

Frank D

Frank

Projectadviseur

Frank K

Frank

Software-ontwikkelaar

Jeroen

Jeroen

Software-ontwikkelaar

Jeroen T

Jeroen

Projectadviseur

Jikke 2

Jikke

Projectadviseur

Joost

Joost

Webdesigner / front-end developer

Koen

Koen

Software-ontwikkelaar

Lana 5

Lana

Kantoorhond & wandelende afleiding

Martijn

Martijn

Software Architect

Maykel

Maykel

Software-ontwikkelaar

Nikki

Nikki

Projectadviseur

Nils

Nils

Technische support specialist

Nix bewerkt nieuw

Nix

Kantoorhond & knuffelbeer

Randy

Randy

Support lead

Rick

Rick

Technisch directeur

Rik

Rik

Software-ontwikkelaar

Roel

Roel

Algemeen directeur

Sarah

Sarah

Marketing- & Communicatiemedewerker

Tatiana

Tatiana

Financieel administratief medewerker

Wendy

Wendy

Commercieel medewerker Sales

Willem

Willem

Sr. front-end developer

Onze opdrachtgevers

Ruim 160 organisatie gingen je al voor. In verschillende branches, zoals zorg, overheid, bouw, retail en in de dienstverlening, werken mensen dagelijks met Iris Intranet. Een greep uit onze opdrachtgevers:

Wat opdrachtgevers zeggen over Iris

Quote WGK Antwerpen

Waarom we uiteindelijk voor Iris gekozen hebben is omdat het voor ons het meest volledige platform was en het paste bij onze wensen. Het nieuwe intranet moest een intuïtief en interactief platform zijn.

Goedele Bogaerts

Quote Stadskanaal

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene

Quote wit gele kruis Vlaams brabant

Iris is heel laagdrempelig en gebruiksvriendelijk, dat is iets wat ons heel erg aanspreekt en wat voor onze organisatie ook belangrijk is. Niet alleen de medewerkers op kantoor moeten goed met het intranet overweg kunnen, maar juist ook de collega's op de baan.

Dorien Wenderickx

Quote Zorggroep Almere

Uiteindelijk hebben we 2 leveranciers gevraagd om een demo-omgeving op te zetten. Een aantal collega’s zijn deze demo’s gaan testen en Iris kwam hier als winnaar uit de test. Iris stak er bovenuit door de gebruiksvriendelijkheid

Gerben Hofman

Quote HZOIJ

Er is ruimte voor persoonlijke berichten. Iris zorgt voor een wij-gevoel.

Esmé Wind

Quote Wit Gele Kruis West Vlaanderen

Het gebruik van Iris is heel intuïtief voor zowel de gebruikers als beheerders, het uiterlijk is aantrekkelijk en Iris heeft een goede integratie met het Document Management Systeem dat wij gebruiken.

Sofie Vanneste

Wij zijn op zoek naar...

Wanneer je bij ons komt werken ervaar je een geweldige sfeer met fijne collega's. En jij? Ben jij ook een harde werker die ook tijd heeft voor een grapje? Kijk eens of er iets voor je tussen zit. En wie weet tot snel!

Iris werkt samen met...

Onze programmeurs en adviseurs werken dagelijks hard aan het succes van Iris Intranet. Maar ook onze partners zijn een zeer belangrijke schakel. Benieuwd met wie we samenwerken?

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!