Intranet in zorg & welzijn

Als zorgspecialist wil je mensen helpen en verzorgen. Niet uren lang bezig zijn met de administratie of het zoeken van protocollen. Iris kan deze frustratie wegnemen. Ontdek wat Iris Intranet kan betekenen voor jouw zorgorganisaties. Je krijgt hier een kijkje in de functionaliteiten, lees ervaringsverhalen van onze opdrachtgevers en download interessante brochures.

Intranet in zorg & welzijn

Ruim 100.000 zorgmedewerkers werken met Iris. Van verpleegkundigen tot pedagogisch werkers, en van huisartsen tot psychologen. Door de jarenlange ervaring is Iris uitermate geschikt voor zorgorganisaties. Grote en kleine organisatie, complexe of uitdagende situaties, iedere organisatie is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen en wensen. Iris weet hoe ze hiermee om moet gaan en zorgt voor een sociaal intranet die nauw aansluit bij jouw zorgorganisatie. Zoek je een intranet voor de zorg, dan ben je bij Iris Intranet aan het juiste adres.

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Een van onze intranet zorgspecialisten zit voor je klaar om je alle ins- en outs te laten zien. Maar je mag ook eerst rustig verder kijken en de diversiteit van Iris zelf ontdekken ;).

Samenwerken in groepen

Efficiënt samenwerken en kennisdelen is de heilige graal voor veel organisaties. Veel tijd, kennis en informatie gaat verloren in omslachtige email conversaties, die ook nog eens verborgen blijven in persoonlijke email boxen!

Kennisbeheer

Je intranet staat boordevol interessante informatie die het onthouden zeker waard is. Maar hoe vind je na een paar jaar al die informatie terug? Want je kunt natuurlijk niet alle onderwerpen onthouden.

Mijn collega's

De printer op de afdeling werkt niet meer en je hebt snel iemand van IT nodig. Maar wat is ook alweer het telefoonnummer? Wie kan me helpen met juridische vragen? Of wanneer is de HR collega aanwezig?

Nieuwe zorgmedewerkers

“Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.” Een dooddoener natuurlijk, maar dat maakt ‘m niet minder waar. Het is daarom van belang dat nieuwe medewerkers snel betrokken raken bij je organisatie. Goed ingewerkte collega’s zijn immers tevredener en presteren beter.

Verschillende locaties

Werkt je organisatie vanuit meerdere plaatsen of landen? Dan is Iris Locaties wellicht een aanrader. De uitbreiding laat in één oogopslag alle vestigingen van je organisatie zien.

Altijd en overal

Naast de mobiele webversie -die standaard aanwezig is in Iris- heb je ook de keuze voor de Iris App. De App beschikt over alle functionaliteiten zoals in de desktopversie.

App
Opdrachtgevers

Welke zorgorganisaties werken er al met Iris?

Ruim 100.000 zorgprofessionals werken met Iris. Denk bijvoorbeeld aan ouderenzorg, kinderdagverblijven, maatschappelijke hulpverlening en ziekenhuizen. Benieuwd wie? Neem een kijkje tussen onderstaande logo's.

Ervaringsverhalen

Opdrachtgevers in de zorg vertellen...

Lees hier ervaringsverhalen van onze huidige opdrachtgevers. Zij zijn aan het woord en vertellen over diverse onderwerpen. Van voortraject tot lancering en van het huidige gebruik tot een kijkje in de toekomst.

Wat opdrachtgevers zeggen over Iris:

Quote wit gele kruis Vlaams brabant

Iris is heel laagdrempelig en gebruiksvriendelijk, dat is iets wat ons heel erg aanspreekt en wat voor onze organisatie ook belangrijk is. Niet alleen de medewerkers op kantoor moeten goed met het intranet overweg kunnen, maar juist ook de collega's op de baan.

Dorien Wenderickx

Quote WGK Antwerpen

Waarom we uiteindelijk voor Iris gekozen hebben is omdat het voor ons het meest volledige platform was en het paste bij onze wensen. Het nieuwe intranet moest een intuïtief en interactief platform zijn.

Goedele Bogaerts

Quote HZOIJ

Er is ruimte voor persoonlijke berichten. Iris zorgt voor een wij-gevoel.

Esmé Wind

Quote Zorggroep Almere

Uiteindelijk hebben we 2 leveranciers gevraagd om een demo-omgeving op te zetten. Een aantal collega’s zijn deze demo’s gaan testen en Iris kwam hier als winnaar uit de test. Iris stak er bovenuit door de gebruiksvriendelijkheid

Gerben Hofman

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jouw zorgorganisatie kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
Downloads

Iris brochures