Iris in de overheid

Overheidsinstellingen zijn er in alle soorten en maten. Een intranet kan enorm helpen in dit soort organisaties. Samenwerken aan of in documenten, kennisdeling stimuleren en verzamelen en medewerkers betrekken bij de organisatie. Ben jij benieuwd wat Iris Intranet kan betekenen voor jouw organisaties? Je krijgt hier een kijkje in de functionaliteiten, lees ervaringsverhalen van onze opdrachtgevers en download interessante brochures.

Samenwerken in groepen

Efficiënt samenwerken en kennisdelen is de heilige graal voor veel organisaties. Veel tijd, kennis en informatie gaat verloren in omslachtige email conversaties, die ook nog eens verborgen blijven in persoonlijke email boxen!

Kennisbeheer

Je intranet staat boordevol interessante informatie die het onthouden zeker waard is. Maar hoe vind je na een paar jaar al die informatie terug? Want je kunt natuurlijk niet alle onderwerpen onthouden.

Mijn collega's

De printer op de afdeling werkt niet meer en je hebt snel iemand van IT nodig. Maar wat is ook alweer het telefoonnummer? Wie kan me helpen met juridische vragen? Of wanneer is de HR collega aanwezig?

Nieuwe medewerkers

“Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.” Een dooddoener natuurlijk, maar dat maakt ‘m niet minder waar. Het is daarom van belang dat nieuwe medewerkers snel betrokken raken bij je organisatie. Goed ingewerkte collega’s zijn immers tevredener en presteren beter.

Externen

Samenwerken doen we steeds vaker in netwerken waarbij ook externen zijn betrokken. En hoe handig dat ook is, het bezorgt organisaties wel de nodige kopzorgen. Want hoe doe je het veilig, en zorg je ervoor dat niet iedereen het op z’n eigen manier gaat doen?

Altijd en overal

Naast de mobiele webversie -die standaard aanwezig is in Iris- heb je ook de keuze voor de Iris App. De App beschikt over alle functionaliteiten zoals in de desktopversie.

App
Opdrachtgevers

Wie werken er al met Iris?

Diverse overheidsorganisaties werken met Iris Intranet. Benieuwd wie? Neem een kijkje tussen onderstaande logo's.

Ervaringsverhalen

Opdrachtgevers vertellen...

Lees hier ervaringsverhalen van onze huidige opdrachtgevers. Zij zijn aan het woord en vertellen over diverse onderwerpen. Van voortraject tot lancering en van het huidige gebruik tot een kijkje in de toekomst.

Wat opdrachtgevers zeggen over Iris:

Quote Gemeente Hoorn

Het Iris intranet zorgt voor verbinding. Met het thuiswerken is het dé plek om collega’s te zien die je normaal gesproken op de gang tegenkomt.

Marloes Hoorn

Quote Stadskanaal

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene

Quote Gouda

Wij organiseren vaak een sneakpeak. Iris blijft zich continue ontwikkelen en wij laten dit ook graag zien aan de gebruikers.

Kevin van Zandwijk

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
Downloads

Iris brochures