Wat kan Iris voor jouw organisatie betekenen?

De 8 voordelen van Iris Intranet.

Ontdek alle voordelen van Iris Intranet

1. Alle belangrijke informatie op één plek

Iris is dé plek waar de kennis en informatie van jouw organisatie samenkomt. Door slimme integraties, een intuïtieve structuur en een moderne Vindmachine heb je alle belangrijke informatie altijd bij de hand en vind je gemakkelijk terug wat je zoekt.

2. Effectief samenwerken

Vind je collega's door te zoeken op functie, locatie of afdeling in de wie-is-wie. Werk effectief samen in groepen waar je documenten, informatie en kennis met elkaar deelt. Met je team maar ook horizontaal en over afdelingen heen.

3. Optimaliseer je interne communicatie

Stroomlijn alle interne communicatie door de communicatieinstrumenten van Iris in te zetten: communiceer via nieuwsberichten, de sociale tijdlijn, in groepen en via de chatfunctie. Deel met de hele organisatie of kannaliseer content naar interne doelgroepen. Zo beperken we de informatie-overload en zorgen we dat de communicatie collega's écht bereikt.

4. Altijd en overal beschikbaar

Ook voor collega's die geen vaste werkplek hebben is Iris beschikbaar: met de mobiele versie of de Iris App werk je waar en wanneer je wil. Zo heb je altijd belangrijke informatie bij de hand en vind je snel en gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor jouw werkdag.

5. Veiligheid boven alles

De kwaliteit van onze producten en dienstverlening en de veiligheid van jouw gegevens is voor ons van het grootste belang. Precies daarom voldoen we aan internationale normen zoals de ISO 9001 en ISO 27001, laten we ons platform regelmatig door externen toetsen en nemen we diverse voorzorgsmaatregelen.

6. Jouw persoonlijke omgeving

Pas je dashboard aan naar jouw voorkeur. Voeg je persoonlijke taken, veelgebruikte groepen of agenda toe. Sla interessante informatie op om later te lezen en werk met persoonlijke documenten in jouw omgeving. Zo creëer je jouw omgeving, helemaal aangepast aan jouw wensen.

7. Eigenlijk ken je haar al

Iris is ontwikkeld met de gebruiker in ons achterhoofd. Daarom werk je net zo gemakkelijk en intuïtief met Iris als met bekende social mediakanalen. Lange trainingen heb je niet nodig: Iris werkt vanzelfsprekend.

8. Werk voortaan nóg slimmer, sneller en béter

Iris helpt je jouw werkdag effectiever te maken. En dat zie je direct terug in de cijfers: je bent productiever, bent minder tijd kwijt aan het zoeken naar informatie en wordt ondersteund in alle dagelijkse werkzaamheden.

Demo aanvragen
Even kletsen?

Onze adviseurs staan voor je klaar. Vraag een vrijblijvende demo aan. Ontdek wat Iris Intranet voor jouw organisatie kan betekenen.

Demo aanvragen
Nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Quote wit gele kruis Vlaams brabant

Iris is heel laagdrempelig en gebruiksvriendelijk, dat is iets wat ons heel erg aanspreekt en wat voor onze organisatie ook belangrijk is. Niet alleen de medewerkers op kantoor moeten goed met het intranet overweg kunnen, maar juist ook de collega's op de baan.

Dorien Wenderickx

Quote Wit Gele Kruis West Vlaanderen

Het gebruik van Iris is heel intuïtief voor zowel de gebruikers als beheerders, het uiterlijk is aantrekkelijk en Iris heeft een goede integratie met het Document Management Systeem dat wij gebruiken.

Sofie Vanneste

Quote DK

We hebben vooral voor Iris gekozen omdat ze heel intuïtief werkt!

Lysanne van der Tol

Quote Stadskanaal

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene

Quote Gouda

Wij organiseren vaak een sneakpeak. Iris blijft zich continue ontwikkelen en wij laten dit ook graag zien aan de gebruikers.

Kevin van Zandwijk

Quote Zorggroep Almere

Uiteindelijk hebben we 2 leveranciers gevraagd om een demo-omgeving op te zetten. Een aantal collega’s zijn deze demo’s gaan testen en Iris kwam hier als winnaar uit de test. Iris stak er bovenuit door de gebruiksvriendelijkheid

Gerben Hofman