Inspiratie

Lees hier allerlei artikelen over Iris Intranet. Interviews, nieuws, tips of blogs je leest het hier allemaal. Kom Iris ontdekken bij een van de evenementen waar ze aanwezig is. En heb je een vraag? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen. Misschien zit het antwoord op jouw vraag er tussen.

Op de agenda: ben jij erbij?

Kom naar een van de congressen, sessies of bijeenkomsten. Of schrijf je in voor een inspirerende webinar en ontdek Iris Intranet.

Nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Demo aanvragen

Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 26 60 333 of vraag een gratis demo aan.

Demo aanvragen

Veelgestelde vragen

Een aantal voorbeelden van veelgestelde vragen:

Een sociaal intranet is een plek waar medewerkers op een interactieve manier kunnen samenwerken, kennis delen en informatie vinden.

Ruim 140 opdrachtgevers maken al gebruik van Iris Intranet. Het zijn diverse opdrachtgevers uit allerlei branches. Denk bijvoorbeeld aan de industriële organisaties, overheidsinstanties, zorgorganisaties, bouworganisaties of retail. Benieuwd naar al onze opdrachtgevers? Lees hun ervaringen over Iris Intranet.

Ja, dit is zelfs ook de bedoeling! De collega’s van het Iris Implementatie Team zorgen ervoor dat het intranet helemaal naar wens is vormgegeven. Je moet hen natuurlijk wel even helpen, dus jij zorgt ervoor dat alle huisstijl informatie bij hen aanwezig is en dan kunnen ze aan de slag!

Natuurlijk! Ontdek wat Iris Intranet voor jouw organisatie kan betekenen door een gratis demo aan te vragen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Downloads

Brochures

Lees meer informatie over Iris Intranet in de vele downloadbare brochures.