Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

STARTschot, STARTbewijs een een toost op een goede START

Het intranet van

Nieuw jaar, nieuw intranet. Dat moeten ze gedacht hebben bij de Nierstichting. Afgelopen donderdag zijn zij live gegaan met START, hun Iris Intranet. Wij zijn natuurlijk super trots dat Iris Intranet de Nierstichting gaat ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

11 dingen om te doen zodat je waarde creëert met je social intranet

Tips

Met een goed social intranet kun je verschillende organisatiedoelen ondersteunen en makkelijker bereiken.

Hoe je een platform met ruim 2400 medewerkers in goede banen leidt...

Het intranet van

En daar was ze dan, Iza. Het oogappeltje van Zorggroep Almere. Begin 2019 gingen zij live met hun Iris Intranet. Hoe ze dit hebben aangepakt, waar de naam Iza vandaan komt en wat ze in de toekomst nog gaan doen lees je in dit artikel.

Toffe locatie, nieuwe ontwikkelingen en interessante presentaties

Nieuws

De 9e Iris Communitydag! Met nieuwe ontwikkelingen, presentaties en Iris 4 gingen wij naar Utrecht. Met ongeveer 40 opdrachtgevers zat de zaal vol!

Beschuit met muisjes, heel veel trainingen en verjaardagen zijn heilig

Het intranet van

Lees hier meer over het intranet van gemeente Stadskanaal. Waarom moest er een nieuw intranet komen en hoe hebben ze dit aangepakt? Je lees het hier!

Klein beginnen en andere manieren om je intranet aanstekelijk te laten werken

Tips

Je wil een nieuw intranet introduceren in je organisatie, maar je beseft: als je het platform op orde hebt, ben je nog niet klaar.

Creëer meer zichtbaarheid met een sociaal intranet

Tips

Hoe zorg je er nou voor dat een sociaal intranet bijdraagt aan de zichtbaarheid van de medewerkers? Neem ze mee in het gehele proces, stap voor stap.

5 misvattingen over een sociaal intranet die je mag vergeten

Tips

Ieder kwartaal lees je wel een artikel waarin iemand verklaart ‘Het intranet is dood!’ of ‘Een intranet werkt niet!’. En dit is zeker niet terecht!

Content, content, content!

Tips

Een van de onderwerpen die vaak vergeten wordt is content, wanneer organisaties gaan werken met een digitale werkomgeving.