Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

IntEns samenwerken

Het intranet van

In mei 2016 ging de gemeente Enschede werken met IntEns, hun Iris Intranet. Hoe is het de interne samenwerking ten goede gekomen? Nou..

Eén voor allen, allen voor één!

Het intranet van

In januari 2018 maakte De Kompanjie kennis met Sam, hun Iris Intranet. Martin Siepel vertelt over zijn ervaringen met het nieuwe sociaal intranet.

Van prikbord naar livestream

Het intranet van

De plek van waaruit MOBA is gegroeid tot ’s werelds meest toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. 850 medewerkers op vestigingen over de hele wereld zorgen ervoor dat de eierindustrie op rolletjes loopt.

Jubileumsessie: AVG & Digitaal samenwerken

Nieuws

Iris Intranet helpt je te voldoen aan de AVG. Sla twee vliegen in één klap: op een veilige manier samenwerken en veilig persoonsgegevens verwerken.

Van niets naar een platform dat de verbinding legt tussen...

Het intranet van

Het intranet van Partou bevordert de samenwerking, betrokkenheid en snelheid waarmee medewerkers met elkaar communiceren. Werkt ook als inspiratiepunt

20 jaar triptic: de Iris Communitydag

Nieuws

De Iris Communitydag 2018 was een groot succes met veel interactie en boordevol nieuwe informatie en updates. Lees gerust even terug.

Iris Intranet dé beste keuze: jouw informatie in veilige handen en privacy gegarandeerd

Nieuws

In mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Ben jij al bezig met een veilig communicatieplatform?

triptic integreert Cloud SSO portaal HelloID van Tools4ever in Iris Intranet

Nieuws

Iris Intranet leverancier triptic en marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration Tools4ever zijn een partnership aangegaan

Yes! Eén award en twee nominaties bij Ragan's Intranet Awards!

Nieuws

In januari maakten we bekend dat we drie keer genomineerd waren bij Ragan's Intranet Awards.