Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Van tussenlanding tot een gevuld doosje.

Het intranet van

Een sociaal intranet aanschaffen is stap 1. Daarna volgen nog een aantal belangrijke stappen waaronder de implementatie van het social intranet

Digitale werkplek: dé 8 trends voor 2019

Tips

De belangrijkste trends voor 2019 staan hier voor jou op een rij. Doe er je voordeel mee!

Voorop lopen vraagt om continu verbeteren

Nieuws

Afgelopen jaar besloten wij om onze ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen te gaan behalen. Maar waarom eigenlijk?

Kijkje bij een Front-end Developer

Interview met

Willem, is dagelijks bezig met Iris Intranet. Om dit goed te doen verplaatst hij zich iedere dag in de eindgebruiker. Nieuwsgierig? Willem vertelt.

Digital Employee eXperience: medewerkers met hart voor zaak

Nieuws

Sam Marshall en Arthur Turksma spraken op het 1st Brussels Intranet & Digital Workspace Conference. Over adoptie & Digital Employee eXperience

Starten met een sociaal intranet brengt behoorlijk wat vragen met zich mee.

Nieuws

Tijdens het congres Intranet in de Zorg en Welzijn zijn er verschillende vragen voorbij gekomen. Deze vragen hebben wij gebundeld, lees het hier.

IntEns samenwerken

Het intranet van

In mei 2016 ging de gemeente Enschede werken met IntEns, hun Iris Intranet. Hoe is het de interne samenwerking ten goede gekomen? Nou..

Eén voor allen, allen voor één!

Het intranet van

In januari 2018 maakte De Kompanjie kennis met Sam, hun Iris Intranet. Martin Siepel vertelt over zijn ervaringen met het nieuwe sociaal intranet.

Jubileumsessie: AVG & Digitaal samenwerken

Nieuws

Iris Intranet helpt je te voldoen aan de AVG. Sla twee vliegen in één klap: op een veilige manier samenwerken en veilig persoonsgegevens verwerken.