Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

5 misvattingen over een sociaal intranet die je mag vergeten

Tips

Ieder kwartaal lees je wel een artikel waarin iemand verklaart ‘Het intranet is dood!’ of ‘Een intranet werkt niet!’. En dit is zeker niet terecht!

Content, content, content!

Tips

Een van de onderwerpen die vaak vergeten wordt is content, wanneer organisaties gaan werken met een digitale werkomgeving.

Olifantenpaadjes en online tools: de kortste weg naar beter werken

Nieuws

Organisaties willen met allerlei regels de controle bewaren, maar jij als medewerker gaat zelf op zoek naar manieren om beter en sneller te werken. Een vorm van zelforganisatie: je bewandeld zogenaamde olifantenpaadjes.

Succesvol uit de startblokken: betrek de gebruikers vóór je intranet er is

Tips

Alles over veranderingen, betrokkenheid en effectief werken.

Foto's, content up-to-date en de toekomst

Het intranet van

Lees meer informatie over het intranet van Hurks. Hoe houden zij content up-to-date, welke functionaliteiten gebruiken ze en wat brengt de toekomst?

Waar het allemaal ooit begon! Het verhaal achter Iris.

Nieuws

In april 2013 dook ze op: Iris, het intranet dat wél werkt. Door de jaren heen is er natuurlijk van alles veranderd.

Zo pak je een organisatieverandering aan: 8 stappen

Tips

Een organisatieverandering is niet altijd even handig! Wij hebben hier 8 handige tips om te zorgen dat jij ook met een soepele start begint!

Actieve gebruikers op je digitale werkomgeving

Tips

Hoe fijn zou het zijn als je eens met anderen hierover kan sparren en ideeën kan uitwisselen. Lees de uitkomst van de afgelopen sessie hier.

Samenwerken met externen in je digitale werkomgeving

Interview met

In de nieuwe blogreeks 'Interview met...' wordt er iedere keer een ander onderwerp aangehaald. Dit kan gaan om vragen vanuit onze opdrachtgevers, extra informatie over modules, nieuwe modules en integraties of ...

Rick Cuijpers geeft antwoorden op allerlei vragen over Iris Extra en interne gebruikerstypen. Lees het hele interview hier: