Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Wat heeft koken in hemelsnaam met een digitale werkplek te maken?

Tips

Als je gaat werken met een sociaal intranet zijn er een aantal dingen die je graag wil. De grootste wens van een communitymanager is dat alle medewerkers actief gebruik gaan maken van het intranet en het de medewerkers écht ondersteunt in hun werk. Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar?

800 medewerkers, regio Westfriesland, Hoi! & trots op je werk

Het intranet van

Hoe werken zij samen met 800 medewerkers, hoe is de samenwerking tussen de verschillende organisatie in de regio Westfriesland en hoe wordt het intranet gebruikt? Lees je mee?

Iris365 - Iris & Microsoft365

Nieuws

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat de Iris integratie met Microsoft365 (Office365), in samenwerking met Microsoft, nu nog sterker is geworden. Meer weten? Lees dan verder.

Welkom nieuwe medewerker! Leuk dat je er bent.

Interview met

Gemeente Gouda maakt gebruik van Iris Onboarding. Keuzes maken, nieuwe medewerkers toegang geven en hoe past dit bij hun intranet James? In een interview leggen Geertje en Annemieke uit hoe zij dit project hebben aangepakt. Lees je mee?

Stokstaartjes, fotografie en gamen - kennismaken met Nils

Interview met

Welkom Nils! Onze nieuwe collega Nils van Griethuijsen komt team Klant versterken. Maar wie is Nils en wat doet hij in zijn vrije tijd?

KIS, werk ABC, raadsleden en samenwerken

Het intranet van

Gemeente Krimpenerwaard werkt nu ongeveer 6 jaar met KIS, hun Iris Intranet. Hoe hebben zij dit aangepakt, hoe gaat het nu, hoe werken ze met externen en hoe ziet de toekomst eruit? Lees je mee?

Iris 4, Arthur vertelt...

Interview met

Een interview met Arthur Turksma, Creatief directeur bij Iris Intranet, over het verhaal achter de vernieuwde versie, het hele traject naar Iris 4 toe en de keuzes die er gemaakt zijn. Lees snel verder.

De digitale werkplek nu en in de toekomst

Nieuws

Onze partner Guy van Leemput, Intranet en digitale werkplek consultant bij ValueIntranet heeft een interessant artikel geschreven over verbeteringen van de digitale werkplek tijdens de pandemie, maar vooral ook zijn visie op de toekomst. Hoe gaat het zijn als we weer naar kantoor gaan. Blijven er dan organisatie standaard thuis werken of wordt het weer zoals 'vroeger' en hoe past de digitale werkplek daar dan bij?

Het is vandaag Community Manager Appreciation Day!

Nieuws

De hoogste tijd om de fantastische community managers van onze opdrachtgevers in het zonnetje te zetten.