Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Doopsuikers, infosessies en het smoelenboek

Het intranet van

Oktober 2017 was het zover. Kruisnet, het intranet van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen werd gelanceerd. Goedele Bogaerts werkt als communicatieadviseur en deelt graag haar ervaringen over het gebruik van Kruisnet, hun Iris Intranet.

Gizmo, monteur en Dungeons & Dragons

Interview met

Leuk nieuws! Wij verwelkomen een nieuwe medewerker bij Iris. Koen Kukken komt het Software-ontwikkelaars team versterken. Wie is Koen en hoe kijkt hij terug op zijn inwerkperiode op afstand?

SLTN & Iris Intranet

Nieuws

De handtekening is gezet! SLTN is officieel reseller geworden van het vanzelfsprekende Iris Intranet.

1600 medewerkers, Corona omstandigheden en hoe ziet de toekomst eruit?

Het intranet van

Tim, het intranet van Magentazorg. Hoe zijn zij op deze naam gekomen, waarom hebben ze gekozen voor Iris Intranet en hoe wordt Tim gebruikt?

Super Sjaak, spieken bij de buren en een kijkje in de glazenbol

Het intranet van

Leuk om kennis te maken, Sjaak is de naam. Ik ben jullie nieuwe sociaal intranet en ga je helpen tijdens het samenwerken, kennis delen, elkaar ontmoeten en informatie vinden. Laten we er een geslaagde samenwerking van maken!

Ondertussen werk je alweer 2 weken thuis... Ook bij ons gaat er wel eens iets mis

Nieuws

Dit keer niet een artikel met tips over hoe je het beste een sociaal intranet kan inzetten tijdens de coronacrisis of 5 tips om goed thuis te werken. Nee, dit soort artikelen lees je al de hele dag. En het zijn natuurlijk niet alleen maar succesverhalen en halleluja beelden.

Thuiswerken met de hele organisatie! Ervaring uit Brabant.

Tips

Hoe we dit hebben aangepakt en waar we tegen aanlopen willen wij graag met je delen. Dus doe er je voordeel mee en lees snel verder.

Het intranet dat wél werkt: 8 redenen om voor Iris Intranet te kiezen.

Tips

Benieuwd naar een intranet dat wél werkt? Dan ben je hier aan het juiste adres. 8 redenen waar je zou moeten kiezen voor Iris Intranet lees je hier.

Samenwerking bevorderen met je intranet.

Tips

We hebben het er al vaker over gehad. Hoe zorg je ervoor dat je intranet meer bezocht wordt?, Hoe maak je het intranet aantrekkelijk?, Hoe zorg je voor meer zichtbaarheid? Maar hoe bevorder je de samenwerking? Daar besteden we in dit artikel meer aandacht aan.