Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Waar het allemaal ooit begon! Het verhaal achter Iris.

Nieuws

In april 2013 dook ze op: Iris, het intranet dat wél werkt. Door de jaren heen is er natuurlijk van alles veranderd.

Zo pak je een organisatieverandering aan: 8 stappen

Tips

Een organisatieverandering is niet altijd even handig! Wij hebben hier 8 handige tips om te zorgen dat jij ook met een soepele start begint!

Actieve gebruikers op je digitale werkomgeving

Tips

Hoe fijn zou het zijn als je eens met anderen hierover kan sparren en ideeën kan uitwisselen. Lees de uitkomst van de afgelopen sessie hier.

Samenwerken met externen in je digitale werkomgeving

Interview met

In de nieuwe blogreeks 'Interview met...' wordt er iedere keer een ander onderwerp aangehaald. Dit kan gaan om vragen vanuit onze opdrachtgevers, extra informatie over modules, nieuwe modules en integraties of ...

Rick Cuijpers geeft antwoorden op allerlei vragen over Iris Extra en interne gebruikerstypen. Lees het hele interview hier:

Veranderingen zijn klaar met een workshop en nieuwsbericht? Of toch niet?

Nieuws

Iedere organisatie heeft te maken met veranderingen. Hoe kan je intranet helpen tijdens een verandering? Lees het verslag van de masterclass.

Tony Chocolony, James, samenwerken en (foute) kersttruien

Het intranet van

Lees meer over het intranet van gemeente Gouda. Hoe gebruiken zij Iris, waarom moest er een intranet komen en wat zijn de toekomstplannen?

Van statisch intranet naar een digitale werkomgeving

Het intranet van

Lees meer over het intranet van PoZoB. Hoe gebruiken zij Iris, waarom moest er een intranet komen en wat zijn de toekomstplannen?

Hoe zorg je voor een goede acceptatie & adoptie van het intranet?

Tips

Hoe zorg je voor een goede acceptatie & adoptie van het intranet? Lees hier het hele artikel.

Bundel alle kennis en vaardigheden van 67 huisartsen

Het intranet van

Lees meer over het intranet van Huisartsenzorg Oude IJssel. Hoe gebruiken zij Iris, waarom moest er een intranet komen en wat brengt de toekomst?