Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Integreren met je DMS moeilijk? Niet voor Iris.

Nieuws

Je leest meer over een DMS, waarom een integratie onmisbaar is, hoe een integratie met Iris Intranet werkt en wat de meest voorkomende integraties zijn.

Een nieuw sociaal intranet, vergeet deze 3 vragen niet!

Tips

Wij willen graag onze expertise met je delen en snappen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij speciaal voor jou 3 belangrijke vragen, voor het oriëntatietraject, onder elkaar opgeschreven. Lees je mee?

Hoe zit dat met ZIP, het intranet van ZonMw?

Interview met

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid wordt hier aandacht voor gevraagd. Maar toegankelijkheid is méér dan dat. Tegenwoordig is digitale toegankelijkheid net zo belangrijk en in sommige gevallen zelfs ook verplicht. Hoe pakken ze dit bij ZonMw aan?

Iris Intranet: Dé Digitale Werkplek in Zorg en Welzijn

Nieuws

“Mooie titel”, hoor ik je denken, “maar bewijs het maar eens!”.
Oké doen we. Hier komt het.

Altijd en overal toegang tot de (KICK) protocollen van Vilans.

Nieuws

Deze integratie is er niet zomaar één, deze integratie zorgt ervoor dat jij als zorgprofessional altijd en overal toegang hebt tot de (KICK) protocollen. Hoe? Lees het hele artikel.

Waarom ook nog een sociaal intranet als we met Microsoft365 samen kunnen werken?

Tips

Veel organisaties werken nu vanuit huis. Het digitaal werken is in een stroomversnelling gegaan en diverse tools zijn er geïmplementeerd om de samenwerking en kennisdeling soepel te laten verlopen. De applicaties van Microsoft365 zijn misschien wel één van de meest gebruikte tools van de afgelopen tijd.

Cupido, corona en gefeliciteerd!

Het intranet van

14 februari, de dag van de liefde, maar ook de dag dat Kruispunt gelanceerd werd. Dorien Wenderickx, communicatiemedewerker en o.a. verantwoordelijk voor het intranet, vertelt je graag meer over hun intranet.

Microbioloog, drop en James & George - kennismaken met Eric

Interview met

Welkom Eric! Onze nieuwe collega Eric Cuijpers komt het software-ontwikkelaars team versterken . Maar wie is Eric en wie zijn James & George?

1450 collega’s, lancering tijdens corona en dat vanaf 0

Het intranet van

Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen heeft tijdens de Coronapandemie hun nieuwe intranet gelanceerd. Gelijk een goed moment om de meerwaarde van een sociaal intranet in de praktijk te laten zien. Hoe wordt hun intranet op dit moment gebruikt? Tegen welke uitdagingen lopen ze aan? Allerlei vragen waar Sofie uitgebreid antwoord op geeft.