Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

HR-professionals staan te springen om een goed werkend sociaal intranet. Waarom?

Tips

Na wat rondvragen kwamen wij erachter waarom je collega’s van HR staan te springen om een goed werkend sociaal intranet. Een drietal redenen hebben wij voor jou uitgeschreven. Lees je mee?

Zelf plaatsen, even spieken en Plein

Het intranet van

Michelle Pol is als communicatieadviseur verantwoordelijk voor Plein, het sociaal intranet van De Rooyse Wissel. Waarom moest er een nieuw intranet komen, hoe was de lancering en op welke manier wordt Plein gebruikt?

Bordspellen, doe-het-zelven en programmeren – kennismaken met Rik

Interview met

Welkom Rik! Onze nieuwe collega Rik van der Linde komt het software-ontwikkelaars team versterken. Maar wie is Rik en wat doet hij graag in zijn vrije tijd?

Iris Intranet & Tools4ever intensiveren hun samenwerking

Nieuws

Deze samenwerking ontstond vanuit de naadloze aansluiting tussen Iris en de cloud single sign-on (SSO) oplossing HelloID. Recent hebben we onze samenwerking officieel beklonken en is de integratie tussen beide platforms verder uitgebreid.

Inspirerende sessies, vele vragen maar bovenal heel veel gezelligheid.

Nieuws

Wij laten ons niet zomaar uit het veld slaan en hebben vorige week een spetterende onlineversie van de Iris Users Communityweek georganiseerd.

Integreren met je DMS moeilijk? Niet voor Iris.

Nieuws

Je leest meer over een DMS, waarom een integratie onmisbaar is, hoe een integratie met Iris Intranet werkt en wat de meest voorkomende integraties zijn.

Een nieuw sociaal intranet, vergeet deze 3 vragen niet!

Tips

Wij willen graag onze expertise met je delen en snappen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij speciaal voor jou 3 belangrijke vragen, voor het oriëntatietraject, onder elkaar opgeschreven. Lees je mee?

Hoe zit dat met ZIP, het intranet van ZonMw?

Interview met

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid wordt hier aandacht voor gevraagd. Maar toegankelijkheid is méér dan dat. Tegenwoordig is digitale toegankelijkheid net zo belangrijk en in sommige gevallen zelfs ook verplicht. Hoe pakken ze dit bij ZonMw aan?

Iris Intranet: Dé Digitale Werkplek in Zorg en Welzijn

Nieuws

“Mooie titel”, hoor ik je denken, “maar bewijs het maar eens!”.
Oké doen we. Hier komt het.