Interview met

Stokstaartjes, fotografie en gamen - kennismaken met Nils

Welkom Nils! Onze nieuwe collega Nils van Griethuijsen komt team Klant versterken. Maar wie is Nils en wat doet hij in zijn vrije tijd?

Kun je jezelf eens voorstellen

Ik ben Nils, 37 jaar en woon momenteel in Eindhoven. Ik heb in Den Haag gestudeerd, ook daar dus nog een tijdje gewoond. Op dit moment ben ik vrijgezel, dus ben hier en daar een beetje aan het rondkijken😉.

Hoe ben je bij Iris terecht gekomen

Ooit had ik al eens gesolliciteerd bij jullie, maar op dat moment was ik al verder in gesprek met een andere organisatie. Toen mijn contract verliep bij mijn vorige werk, ben ik gaan kijken naar de organisaties waar ik al eens gesolliciteerd had. Ik kwam toen toch weer bij Iris terecht :).

Hoe was je eerste werkdag

Echt heel anders dan normaal. Er komt enorm veel informatie op je af en dat is natuurlijk logisch, maar nu kun je dit toch minder makkelijk met andere collega’s delen. Nu ik er eventjes zit leer je je collega's steeds beter kennen, dat is erg leuk.

Wat ga je doen bij Iris

Ik ondersteun Randy met de technische vragen bij support. Ik kijk welke tickets er op mijn naam staan, ga na welke prioriteit hebben en ga daarmee aan de slag. Wanneer het opgelost is, communiceer ik dat met de klant.

Wat wilde je vroeger graag worden

Toen ik klein was hadden we nog geen internet, dus ik kon toen nog niet bedenken dat ik hierin terecht zou komen. Ik heb eerst een grafisch managementopleiding afgerond, en ben daarna echt mijn interesse gaan uitbreiden en mezelf gaan verdiepen in online. In deze nieuwe functie kan ik niet alleen mijn technische kennis, maar ook mijn communicatieve vaardigheden gebruiken. Het leukste van twee werelden.

Wat doe je graag in je vrije tijd

Wat ik nu nog wel kan doen in deze tijd is tennissen. Daarnaast fotografeer en kook ik ook graag. Nu tijdens de pandemie kijk ik Netflix en game ik veel. Ik speel veel legends of Zelda en het laatste spel dat ik gespeeld heb is Watch Dogs Legion. Geocaching vind ik ook wel tof om te doen. Hieronder zie je een aantal van mijn foto's.

Zijn er nog dingen die we echt van je moeten weten

Ik kan niet zo goed tegen fel licht, dus ik ben niet echt een ochtendmens. Ik kan er dan nog een beetje slaperig uitzien, maar geen paniek ik moet gewoon nog even wakker worden. Ook ben ik wel een thrill seeker, ik hou van achtbanen. Toen de baron openging stond ik vooraan. Maar zelf een thrill seeker heeft angsten, want bungeejumpen zou ik echt nooit doen 😉!

Heb je een lievelingsdier

Stokstaartjes. Dit zijn de leukste beesten om te fotograferen. Ze gaan heel deftig rechtop staan en kijken altijd erg nieuwsgierig om zich heen. Deze foto hieronder heb ik zelf gemaakt.