Interview met

Inktvissen, papa en ochtendhumeur - kennismaken met Jeroen

Yes, een nieuwe collega! Jeroen Thoolen komt team Klant versterken. Wie is Jeroen en wat doet hij graag in zijn vrije tijd?

Kun je jezelf eens voorstellen

Wat wil je allemaal weten 😉. Ik ben Jeroen, woon in het mooie Breda en ik ben papa van twee kinderen, Thijmen en Diede.

Hoe ben je bij Iris terecht gekomen

Ik kende Iris al een tijdje omdat ik hiervoor zelf werkzaam was in de intranettenwereld. Ik was al een beetje bekend met jullie omdat we beiden aanwezig waren op verschillende beurzen. Eind vorig jaar ging ik voor een betere balans tussen werk en privé dus ging op zoek naar iets anders en kwam de vacature tegen bij Iris. Die heb ik even op me laten inwerken, en dacht: laten we eens gaan praten.

Hoe was je eerste werkdag

Mijn eerste werkweek was de week voordat iedereen naar huis werd gestuurd vanwege het coronavirus. Dus ik ben op mijn eerste werkdag heel goed ontvangen en kon ik nog even proeven van het werken op kantoor met alle collega’s.

Wat ga je doen bij Iris

Door het verlof van een collega doe ik nu vooral projecten, maar dat wordt straks steeds meer en meer verdeeld met een adviserende rol richting opdrachtgevers.

Wat wilde je vroeger graag worden

Als je het aan de kleine Jeroen zou vragen dan denk ik profvoetballer, maar dat ben ik helaas niet geworden. Ben ongeveer op mijn 16e begonnen in de IT-wereld, zoals webapplicaties, scrummaster, websites en daarna intranetten. Dus ik zit al wel eventjes in dit wereldje.

Wat doe je graag in je vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag duiken. Op vrijdagavond ben ik in en om het zwembad te vinden om duiklessen te geven, en ik ga zelf graag duiken in Zeeland. Daarnaast heb ik nog een hobby en dat is mijn Kevertje, daar tour ik graag mee rond.

Zijn er nog dingen die we echt van je moeten weten

Ik ben niet echt een ochtendmens, het scheelt dat ik nu een reistijd heb dus mijn ochtendhumeur is al ver over als ik op kantoor aankom 😉. Daarnaast heb ik nog een aantal eigenaardigheden: mijn telefoon mag niet lager zijn dan 50%, dan moet hij echt in de oplader, dit geldt ook voor de tank van mijn auto (daarom is elektrisch rijden echt niets voor mij) en ik zet het liefste alle schakelaars dezelfde kant op.

Heb je een lievelingsdier

Mijn lievelingsdieren zijn toch wel de hele familie van de inktvissen. Ik vind ze erg fascinerend. De film ‘My Octopus Teacher’, die een collega me doorstuurde, bevestigde mijn gedachten dat dit hele intelligente dieren zijn. In Nederland hebben we ook inktvissen; ik heb ze al verschillende keren gespot tijdens het duiken. Dit vind ik zelf wel een hele gave video:

Benieuwd naar meer video’s? Bekijk zijn YouTube kanaal.