Nieuws

SLTN & Iris Intranet

De handtekening is gezet! SLTN is officieel reseller geworden van het vanzelfsprekende Iris Intranet. Met SLTN als partner van Iris komt er een complete digitale werkomgeving voor veel organisaties nóg meer binnen handbereik. Door de kennis en kunde van Iris Intranet en de naadloze integratie met de digitale werkplek van SLTN ondersteunen we de eindgebruikers optimaal tijdens de gehele werkdag. Zodat ze altijd en overal eenvoudig én veilig kunnen werken.

Het internationaal bekroonde Iris intranet is dé digitale werkomgeving die standaard is voorzien van uitgebreide intranetmogelijkheden. Organisatie en medewerkers staan dagelijks voor een boel uitdagingen. Gelukkig denkt Iris met ze mee en helpt ze iedereen om op een gebruiksvriendelijke manier samen te werken. Daarmee draagt Iris Intranet aantoonbaar bij aan de tevredenheid van medewerkers en het succes van de organisatie!

De digitale werkplek van SLTN biedt passende bouwstenen voor elke organisatie. Met Iris Intranet als nieuwe bouwsteen worden deze mogelijkheden verder uitgebreid. Zo sluit de ideale werkplek niet alleen optimaal aan op de wensen van de medewerkers, maar ook op de bestaande infrastructuur, beheerorganisatie en het budget.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseurs, zij helpen je graag verder.