Hallo, leuk dat je er bent!

Wij zijn triptic, de makers van het prijswinnende Iris Intranet. Deze digitale werkplek helpt organisaties hun doelen te bereiken. Dit doen we door ze te ondersteunen bij de optimalisatie van hun interne communicatie: beter samenwerken, efficiënter kennis delen en sneller relevante informatie vinden.

We helpen onze opdrachtgevers het maximale uit Iris Intranet te halen. Bieden advies op maat, professionele ondersteuning bij de implementatie en een kundige supportafdeling.

Kijk rustig rond op onze website en kom meer te weten over Iris. Mocht je vragen hebben dan staan onze adviseurs klaar om je te helpen.

triptic, de makers van Iris Intranet

Al sinds 1997 vind je bij triptic de blauwdruk voor betere online communicatie. Slimmer, gebruiksvriendelijker, veiliger. Zoals de meervoudig prijswinnende digitale werkplek Iris Intranet.

Door in te zetten op gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid van informatie en mogelijkheden voor veilige samenwerking met je collega’s, durven we te zeggen: Iris Intranet werkt vanzelfsprekend. Die vanzelfsprekendheid zit hem niet alleen in het product, maar ook in alles wat we eromheen doen.

We zijn er namelijk van overtuigd dat een platform alleen niet voldoende is. Goede implementatie, adoptie, ondersteuning, training en doorontwikkeling zijn minstens zo belangrijk. De optelsom zorgt voor een succesvol (sociaal) intranet/digitale werkplek met een productieve interne community.

Het team

Iris Intranet werkt vanzelfsprekend, maar natuurlijk niet vanzelf. Achter Iris staat een gedreven team van projectleiders, softwareontwikkelaars, adviseurs en helpdeskmedewerkers die er samen voor zorgen dat iedere opdrachtgever het beste uit Iris haalt.

Rick

Rick

Technisch directeur

Arthur

Arthur

Directeur intranetstrategie / Sr. adviseur

Willem

Willem

Sr. front-end developer

Frank D

Frank

Projectadviseur

Tatiana

Tatiana

Financieel administratief medewerker

Daan

Daan

Sales adviseur

Nils

Nils

Technische support specialist

Lieke

Lieke

Projectmanager

Rik

Rik

Software-ontwikkelaar

Frank K

Frank

Software-ontwikkelaar

Roel

Roel

Algemeen directeur

Joost

Joost

Webdesigner / front-end developer

Wendy

Wendy

Commercieel medewerker Sales

Jeroen

Jeroen

Software-ontwikkelaar

Randy

Randy

Support lead

Maykel

Maykel

Software-ontwikkelaar

Nikki

Nikki

Projectadviseur

Koen

Koen

Software-ontwikkelaar

Jeroen T

Jeroen

Projectadviseur

Eric

Eric

Software-ontwikkelaar

Martijn

Martijn

Software Architect

Neem ook eens een kijkje tussen onze opdrachtgevers

Al ruim 120 Nederlandse en Belgische organisatie werken met Iris Intranet. Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers.

Nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!