Werk jij al met Iris Intranet?

Ruim 120 organisaties gingen je al voor...

Onze opdrachtgevers

In verschillende branches, zoals zorg, overheid, bouw, retail en in de dienstverlening, werken mensen dagelijks met Iris Intranet. Hier een greep uit onze talloze opdrachtgevers. Staat jouw organisatie hier straks ook tussen?

Wat opdrachtgevers zeggen over Iris:

Waarom we uiteindelijk voor Iris gekozen hebben is omdat het voor ons het meest volledige platform was en het paste bij onze wensen. Het nieuwe intranet moest een intuïtief en interactief platform zijn.

Goedele Bogaerts

Uiteindelijk hebben we 2 leveranciers gevraagd om een demo-omgeving op te zetten. Een aantal collega’s zijn deze demo’s gaan testen en Iris kwam hier als winnaar uit de test. Iris stak er bovenuit door de gebruiksvriendelijkheid

Gerben Hofman

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene

Er is ruimte voor persoonlijke berichten. Iris zorgt voor een wij-gevoel.

Esmé Wind

Wij organiseren vaak een sneakpeak. Iris blijft zich continue ontwikkelen en wij laten dit ook graag zien aan de gebruikers.

Kevin van Zandwijk

Het Iris intranet zorgt voor verbinding. Met het thuiswerken is het dé plek om collega’s te zien die je normaal gesproken op de gang tegenkomt.

Marloes Hoorn

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 26 60 333 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Lees hier ervaringsverhalen van communitymanagers en intranetbeheerders. Hoe gebruiken zij Iris Intranet, hoe was de lancering, waar lopen ze tegenaan?