Evenement

Hét Nationaal Intranetsymposium

Op donderdag 2 november 2023 organiseert het communicatiebureau De Walvis ‘Hét Nationaal Intranetsymposium’.

Dit informele event draait niet alleen om de laatste ontwikkelingen op gebied van sociaal intranet: ook andere online tools voor communicatie zoals Teams en de digitale werkplek komen aan bod.

Inspirerende sprekers delen hun kennis en ervaring rondom deze onderwerpen in verschillende presentaties en workshops. Onderwerpen die voorbij komen zijn o.a. de inzet van persona's, de invloed van AI op interne communicatie en een kijkje in de keuken bij het sociaal intranet van Hogeschool Utrecht. Meer informatie over het symposium vind je hier.

Ellen van Neerven van Hogeschool Utrecht vertelt hoe hun sociaal intranet zorgt voor digitale verbinding in een versnipperde organisatie

Ook dit jaar mogen we weer een spreker aandragen. Ellen van Neerven, senior adviseur corporate communicatie bij Hogeschool Utrecht, is vanaf dag een betrokken geweest bij de lancering van hun sociaal intranet: ÉÉN HU. Tijdens haar presentatie vertelt ze over de medewerkersonderzoeken die zijn uitgevoerd om de behoeften van collega's te onderzoeken, hoe ze het intranet blijven doorontwikkelen en hoe het intranet bijdraagt aan de verbinding.

Voor wie?

Hét Nationaal Intranetsymposium is een evenement voor communicatie-, HR- en IT-professionals die álles willen weten over de inzet van een sociaal intranet in organisaties.

Praktische informatie

Wanneer: 2 november 2023

Tijd: 08.45 uur - 17.00 uur

Waar: Postillion Hotel & Convention Centre in Bunnik

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je terug op de website van de Walvis.