Evenement

De Week van het Hybride Werken - Jeroen Thoolen

Veel organisaties zijn zich aan het voorbereiden op de terugkeer naar het nieuwe normaal. Daar komt nog wel wat bij kijken, want hoe ga je dan om met collega's die zowel vanuit thuis als op kantoor werken, en alles daar tussenin? Welke tools kun je daarbij gebruiken, hoe kun je op afstand goed overleggen en hoe maak je je medewerkers online wegwijs in je organisatie?

Donderdag de 20e sluiten onze collega's Jeroen Thoolen en Arthur Turksma de Week van het Hybride Werken af. Vanaf 14.00 start Arthur Turksma met een presentatie over Onboarding in een hybride werkomgeving. Daarna neemt Jeroen je mee in de wereld van Onboarding en Iris Intranet. Hoe laat je een nieuwe medewerker op een hybride manier kennismaken met nieuwe collega's en de organisatie? Lees meer over de andere sessies tijdens de Week van het Hybride Werken.

De komende week zullen we jullie meer vertellen over de verschillende sessies. Maar als je verzekerd wil zijn van een plekje, schrijf je dan zo snel mogelijk in!

De online sessies worden gegeven via Zoom. In de week voor het evenement ontvang je de link naar de meeting. De sessie duurt ongeveer tot 15.00.