De Week van het Hybride Werken

Veel organisaties zijn zich aan het voorbereiden op de terugkeer naar het nieuwe normaal. Daar komt nog wel wat bij kijken, want hoe ga je dan om met collega's die zowel vanuit thuis als op kantoor werken, en alles daar tussenin? Welke tools kun je daarbij gebruiken, hoe kun je op afstand goed overleggen en hoe maak je je medewerkers online wegwijs in je organisatie?

Website 1

Hybride werken & de digitale werkomgeving

Op dinsdag 18 mei trappen we de week af met een Masterclass van Tabhita Minten. Vanaf 14.00 neemt Tabhita je mee in de wereld van het hybride werken en een digitale werkomgeving.

Steek je handen maar uit de mouwen, want deze sessie is niet voor bankhangers. Tabhita Minten van PeperMint neemt je in een interactieve workshop mee in de wereld van het Hybride werken. Na aanleiding van haar ervaringen heeft Tabhita een aantal modellen ontwikkeld die helpen bij het vormgeven van het hybride werken. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende niveaus van hybride werken, waar staat jouw organisatie in deze piramide en wat betekent dit voor de digitale werkplek. Na deze workshop sluit jij je computer af met ingevulde modellen en schema’s om direct aan de slag te gaan in jouw organisatie.

Effectief en efficiënt online overleggen

Jerre Lubberts van World of Minds neemt het stokje over op woensdag 19 mei. Om 14.00 start de workshop van Jerre. Hoe zorg je ervoor dat overleggen effectief en efficiënt verlopen in een hybride werkomgeving? Jerre geeft je handige tips en tricks!

Nieuwe medewerkers in een hybride werkomgeving

Op donderdag 20 mei sluit onze collega Jeroen Thoolen de Week van het Hybride Werken af. Vanaf 14.00 neemt Jeroen je mee in de wereld van Onboarding. Hoe laat je een nieuwe medewerker op een hybride manier kennismaken met nieuwe collega's en de organisatie?

De komende week zullen we jullie meer vertellen over de verschillende sessies. Maar als je verzekerd wil zijn van een plekje, schrijf je dan zo snel mogelijk in! Alle sessies beginnen om 14.00 en duren ongeveer 1 - 1,5u.