Evenement

De Week van het Hybride Werken - Tabhita Minten

Veel organisaties zijn zich aan het voorbereiden op de terugkeer naar het nieuwe normaal. Daar komt nog wel wat bij kijken, want hoe ga je dan om met collega's die zowel vanuit thuis als op kantoor werken, en alles daar tussenin? Welke tools kun je daarbij gebruiken, hoe kun je op afstand goed overleggen en hoe maak je je medewerkers online wegwijs in je organisatie?

Op dinsdag 18 mei trappen we af met een masterclass van Tabhita Minten. Vanaf 14.00 neemt Tabhita je mee in de wereld van het hybride werken en een digitale werkomgeving. Ben jij er ook bij?

Steek je handen maar uit de mouwen, want deze sessie is niet voor bankhangers. Tabhita Minten van PeperMint neemt je in een interactieve workshop mee in de wereld van het Hybride werken. Na aanleiding van haar ervaringen heeft Tabhita een aantal modellen ontwikkeld die helpen bij het vormgeven van het hybride werken. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende niveaus van hybride werken, waar staat jouw organisatie in deze piramide en wat betekent dit voor de digitale werkplek. Na deze workshop sluit jij je computer af met ingevulde modellen en schema’s om direct aan de slag te gaan in jouw organisatie.

De komende week zullen we jullie meer vertellen over de verschillende sessies. Maar als je verzekerd wil zijn van een plekje, schrijf je dan zo snel mogelijk in! Lees meer over de andere sessies tijdens de Week van het Hybride Werken.

De online sessies worden gegeven via Zoom. In de week voor het evenement ontvang je de link naar de meeting. De sessie duurt ongeveer tot 15.45.