Nieuws

Wat de experts bij Social Now Europe vonden van Iris Intranet

1 fictief bedrijf, verschillende informatie- en communicatieproblemen, en 10 'enterprise social tools' die laten zien hoe ze dat oplossen. Geen verkooppraatjes, maar actie. Dat is de opzet van Social Now Europe, een tweedaags evenement waar bovendien niet de minste sprekers hun visie delen.

Iris Intranet was erbij. Het publiek was enthousiast: ze verkozen Iris tot één van de 'Top tools that would best fit your organization'. Ook de sprekers hadden mooie woorden over voor Iris.

Het fictieve bedrijf heette Cablinc. Bij hun uitdagingen hoorde bijvoorbeeld het terugdringen van een overdosis vergaderingen, het behouden van kennis van medewerkers die vertrekken, en het verbeteren van de gebrekkige communicatie tussen het kantoor en de fabrieken in de verschillende landen.

De aanwezigen uit 8 verschillende landen kregen te zien hoe je daar met online samenwerkingstools iets aan kunt doen. In Pakhuis de Zwijger in Amsterdam was Iris de eerste die een kwartier kreeg om haar aanpak te laten zien.

Kijk hier wat de aanwezige experts over Iris Intranet tweetten (Daar waren we blij mee: “Iris is doing a good job in understanding the client!”) en hou Social Now zeker in het oog voor volgend jaar. Een aanrader!