Evenement

Nationaal Congres Online Verbinding - De Walvis

Op 5 april 2022 organiseert communicatiebureau De Walvis ‘Nationaal Congres Online Verbinding’. Neem een kijkje bij andere organisaties uit verschillende branches. Ook wij zijn natuurlijk van de partij. Zien wij je daar?

Hoor tijdens deze dag de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale werkomgevingen en sociale intranetten. Volg online de diverse sessies en maak gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen aan de intranetbeheerders en leveranciers.

Arthur Turksma, intranetstrateeg bij Iris Intranet leidt onze sessie. Hij vertelt onder meer waarom een sociaal intranet de held van de digitale werkomgeving is. Ook legt hij uit wat emoties te maken hebben met een sociaal intranet en geeft hij aan waarom samenwerken verder gaat dan videobellen via Teams. Arthur daagt je uit om te komen luisteren naar zijn verhaal en mee te denken over dit onderwerp.

Het congres is geschikt voor communicatie of ICT professionals die betrokken zijn bij het intranet. Zowel voor professionals in de oriëntatiefase van een nieuw intranet, als professionals die op zoek zijn naar mogelijkheden om het bestaande intranet te verbeteren.

Zien wij je bij het National Congres Online Verbinding? Op de website van De Walvis kun je nog meer informatie lezen of schrijf je gelijk in.

Praktische informatie:

Wanneer: 5 april 2022

Tijd: 12.30 – 17.00

Waar: vanaf je eigen computer.

Kosten: worden op de website vermeld