Evenement

Nationaal Congres Online Verbinding - De Walvis

Op dinsdag 18 april 2023 organiseert communicatiebureau De Walvis het Nationaal Congres Online Verbinding. Een praktijkgericht evenement voor professionals die alles willen weten over het gebruik van digitale hulpmiddelen op de werkvloer. Wij zijn dit jaar weer van de partij, jij ook?

De dag staat helemaal in het teken van online verbinding op de werkvloer. Hoe zet je bijvoorbeeld effectief digitale middelen in om medewerkers te ondersteunen tijdens hun employee journey? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers blij zijn met hun werk en bij de organisatie willen blijven werken? Inspirerende sprekers delen hun kennis en ervaringen rondom deze onderwerpen in meer dan 20 interactieve sessies.

Lotte Gommers van SKBNM deelt hoe ze 35 locaties verbindt door creatieve intranetcampagnes

Dit jaar mocht Iris Intranet een spreker aandragen. Lotte Gommers, medewerker marketing- en communicatie bij kinderopvangorganisatie SKBNM, is het creatieve brein achter de campagnes om medewerkers via het intranet te verbinden. Met haar geanimeerde versie van 'Kaat' en hun eigen versie van 'The Masked Singer' is het intranet een begrip geworden in de organisatie. Tijdens een interactieve sessie deelt ze hoe je creatieve iniatieven inzet om collega's naar het intranet te trekken!

Voor wie?

Het Nationaal Congres Online Verbinding is hét evenement voor communicatie-, HR- en IT-professionals die willen weten hoe digitale hulpmiddelen inzet binnen een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een social intranet of digitale werkplek.

Zien wij je daar? Op de website van De Walvis kun je nog meer informatie lezen of schrijf je gelijk in.


Praktische informatie:

Wanneer: 18 april 2023

Tijd: 08.45 uur - 17.00 uur

Waar: Postillion Hotel & Convention Centre in Bunnik

Kosten: worden op de website vermeld