Evenement

Nationaal Congres Online Verbinding

Op dinsdag 9 april 2024 organiseert communicatiebureau De Walvis het Nationaal Congres Online Verbinding. Wij zijn dit jaar weer van de partij, jij ook?

De dag staat helemaal in het teken van online verbinding op de werkvloer. Alle tools voor interne communicatie en samenwerking komen uitgebreid aan bod én tijdens het congres hoor je hoe je medewerkers weer centraal staat bij de implementatie van nieuwe digitale middelen. Inspirerende sprekers delen hun kennis en ervaring in meer dan 20 interactieve sessies.

Sessie Iris Intranet: doelgroeptargeting via social intranet

Namens Iris Intranet verzorgt Arthur Turksma een sessie over doelgroeptargeting via een sociaal intranet. Ruim 25 jaar werkt Arthur in het werkveld van online communicatie en intranet, en tijdens zijn presentatie deelt hij praktische handvatten om ál je collega's te bereiken via jouw intranetplatform.

'We zien dat op intranetplatforms veel informatie te vinden is. Vaak zelfs zoveel dat collega's overspoeld worden door grote hoeveelheden, irrelevante, content. Tijdens mijn presentatie deel ik praktische handvatten die je helpen doelgroepen te identificeren, contentkeuzes te maken en informatie te targetten naar groepen collega's. Niet alleen is dit belangrijk als je intranet al een tijdje live is, maar zéker ook als je nog gaat beginnen met de implementatie. Daarom is het essentieel om vooraf een goede contentstrategie op te stellen. Daar help ik je tijdens mijn sessie mee op weg.' - Arthur Turksma

Voor wie?

Het Nationaal Congres Online Verbinding is hét evenement voor communicatie-, HR- en IT-professionals die willen weten hoe digitale hulpmiddelen inzet binnen een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een social intranet of digitale werkplek.

Zien wij je daar? Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website van het congres.