Evenement

Iris Intranet & Liquit over de digitale werkplek

Na een succesvolle sessie over een digitale werkplek tijdens de Iris User Communityweek willen wij jullie graag uitnodigen voor een volgende online sessie met de digitale werkplek als onderwerp. We gaan hier samen met onze partner Liquit dieper in op dit onderwerp en er is uiteraard ook tijd voor jullie vragen tijdens deze sessie. Waar wacht je nog op! Schrijf je vandaag nog in.

We laten niet alleen zien wat een digitale werkplek is, maar juist wat voor voordelen het heeft en hoe het jouw organisatie kan helpen. Nico, van Liquit, neemt je mee in de mogelijkheden van een digitale werkplek, waarom jij als ICT’er juist wel enthousiast wordt van een digitale werkplek en hoe zij ervoor zorgen dat de eindgebruiker niets merkt en nog steeds het vanzelfsprekende Iris Intranet kunnen blijven gebruiken.

Rick en Arthur van Iris Intranet nemen je graag mee in de mogelijkheden van een digitale werkplek voor jou als communicatieadviseur of HR-adviseur. Want het is niet alleen ontzettend fijn voor ICT, maar ook zeker voor jou. Een sociaal intranet is niet meer alleen een intranet. Het kan een plek zijn waar alles wat je nodig hebt samen komt.

Schrijf je in en stel ook vooral al je vragen over een digitale werkplek. Wij helpen je graag verder. Tot dan!

Praktische info:

Wanneer: 2 februari 2021
Waar: online
Tijd: 14.00 – 15.30


Inschrijven
Schrijf jezelf in voor de online sessie

Vul onderstaande gegevens in en dan zien we elkaar op 2 februari om 14.00.