Intranet in het onderwijs

Als leerkracht wil je je zoveel mogelijk bezig houden met de educatie van je leerlingen. Je doet dit niet alleen, vaak doe je dit samen met je collega's. Niet alleen leerkrachten onderling, maar ook samenwerkingen tussen scholen. Ontdek wat Iris Intranet kan betekenen voor jouw onderwijsinstelling. Je krijgt hier een kijkje in de functionaliteiten, lees ervaringsverhalen van onze opdrachtgevers en download interessante brochures.

Intranet in het onderwijs

Leerkrachten zijn een enorm belangrijke schakel in de educatie van onze kinderen. Je weet als leerkracht dat het niet alleen om educatie gaat. Je krijgt ook te maken met allerlei administratieve werkzaamheden. Je weet het, het hoort erbij, maar het liefste wil je je bezighouden met en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van je leerlingen. Iris kan deze werkzaamheden niet laten verdwijnen, maar ze kan wel zorgen voor handige functionaliteiten die vanzelfsprekend werken zodat jij er relatief weinig tijd kwijt bent en je kan richten op je leukste taak - lesgeven.

Zoek je een intranet voor in het onderwijs, dan ben je bij Iris Intranet aan het juiste adres.

Samenwerken in groepen

Efficiënt samenwerken en kennisdelen is de heilige graal voor veel organisaties. Veel tijd, kennis en informatie gaat verloren in omslachtige email conversaties, die ook nog eens verborgen blijven in persoonlijke email boxen!

Kennisbeheren

Je intranet staat boordevol interessante informatie die het onthouden zeker waard is. Maar hoe vind je na een paar jaar al die informatie terug? Want je kunt natuurlijk niet alle onderwerpen onthouden.

Altijd op de hoogte

Met de Nieuws- en agendafunctie kun je op een gemakkelijke manier organisatienieuws delen en activiteiten onder de aandacht brengen.

Altijd en overal

Naast de mobiele webversie -die standaard aanwezig is in Iris- heb je ook de keuze voor de Iris App. De App beschikt over alle functionaliteiten zoals in de desktopversie.

App

Verschillende locaties

Werkt je organisatie vanuit meerdere plaatsen of landen? Dan is Iris Locaties wellicht een aanrader. De uitbreiding laat in één oogopslag alle vestigingen van je organisatie zien.

Nieuwe leerkrachten

“Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.” Een dooddoener natuurlijk, maar dat maakt ‘m niet minder waar. Het is daarom van belang dat nieuwe medewerkers snel betrokken raken bij je organisatie. Goed ingewerkte collega’s zijn immers tevredener en presteren beter.

Ervaringsverhalen

Opdrachtgevers vertellen...

Lees hier ervaringsverhalen van onze huidige opdrachtgevers. Zij zijn aan het woord en vertellen over diverse onderwerpen. Van voortraject tot lancering en van het huidige gebruik tot een kijkje in de toekomst.

Opdrachtgevers

Wie werken er al met Iris Intranet?

Meer dan 140 opdrachtgevers in de zorg, welzijn, overheid en dienstverlening zijn je al voorgegaan. Ontdek wat Iris allemaal voor jou kan betekenen!

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jouw zorgorganisatie kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 26 60 333 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Iris Demo
Downloads

Iris Brochures