Iris wil je graag helpen!

Zie je door alle functionaliteiten niet meer wat nu echt relevant is voor jouw organisatie? Geen paniek! Om je te helpen hebben wij de informatie geclusterd weergegeven. Per branche lees je welke functionaliteiten en uitbreidingen je zeker eens moet bekijken, ervaringsverhalen van huidige opdrachtgevers en interessante downloads.

Iris Intranet per branche

In welke branche ben je werkzaam? Bekijk hier de specifieke informatie.

De overheid

Overheidsinstellingen zijn er in alle soorten en maten. Een intranet kan enorm helpen in dit soort organisaties. Samenwerken aan of in documenten, kennisdeling stimuleren en verzamelen en medewerkers betrekken bij de organisatie.

De zorg & welzijn

Als zorgspecialist wil je mensen helpen en verzorgen. Niet uren lang bezig zijn met de administratie of het zoeken van protocollen. Iris kan deze frustratie wegnemen. Meer dan 100.000 zorgmedewerkers werken met Iris. Van verpleegkundigen tot pedagogisch werkers, en van huisartsen tot psychologen.

De bouw

Werken op locatie of juist de medewerkers op locatie bereiken vanuit het hoofdkantoor is aan de orde van de dag. Door elkaar te kunnen vinden op het intranet creëer je verbonden- en betrokkenheid. Hoe dit kan? Lees hier meer informatie.

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 26 60 333 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen

Wat opdrachtgevers zeggen over Iris:

Het Iris intranet zorgt voor verbinding. Met het thuiswerken is het dé plek om collega’s te zien die je normaal gesproken op de gang tegenkomt.

Marloes Hoorn

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene

Uiteindelijk hebben we 2 leveranciers gevraagd om een demo-omgeving op te zetten. Een aantal collega’s zijn deze demo’s gaan testen en Iris kwam hier als winnaar uit de test. Iris stak er bovenuit door de gebruiksvriendelijkheid

Gerben Hofman

Er is ruimte voor persoonlijke berichten. Iris zorgt voor een wij-gevoel.

Esmé Wind

Door Iris zien we op kantoor ook regelmatig foto's van de bouwplaats. Super leuk!

Fabienne Hoogland

Waarom we uiteindelijk voor Iris gekozen hebben is omdat het voor ons het meest volledige platform was en het paste bij onze wensen. Het nieuwe intranet moest een intuïtief en interactief platform zijn.

Goedele Bogaerts

Ervaringsverhalen

Opdrachtgevers vertellen...

Lees hier ervaringsverhalen van onze huidige opdrachtgevers. Zij zijn aan het woord en vertellen over diverse onderwerpen. Van voortraject tot lancering en van het huidige gebruik tot een kijkje in de toekomst.