Iris wil je graag helpen!

Zie je door alle functionaliteiten niet meer wat nu echt relevant is voor jouw organisatie? Geen paniek! Om je te helpen hebben wij de informatie geclusterd weergegeven. Per branche lees je welke functionaliteiten en uitbreidingen je zeker eens moet bekijken, ervaringsverhalen van huidige opdrachtgevers en interessante downloads.

Iris Intranet per branche

In welke branche ben je werkzaam? Bekijk hier de specifieke informatie.

Intranet zorg & welzijn

Als zorgspecialist wil je mensen helpen en verzorgen. Niet uren lang bezig zijn met de administratie of het zoeken van protocollen. Als specialist op het gebied van intranetten in de zorg kan Iris deze frustratie wegnemen. Meer dan 90.000 zorgmedewerkers werken met Iris. Van verpleegkundigen tot pedagogisch werkers, en van huisartsen tot psychologen.

Intranet onderwijs

Je weet als leerkracht dat het niet alleen om educatie gaat. Je krijgt ook te maken met allerlei administratieve werkzaamheden. Je weet het, het hoort erbij. Iris kan deze werkzaamheden niet laten verdwijnen, maar ze kan wel zorgen voor handige functionaliteiten die vanzelfsprekend werken zodat jij er relatief weinig tijd kwijt bent en je kan richten op je leukste taak - lesgeven.

Intranet overheid

Overheidsinstellingen zijn er in alle soorten en maten. Een intranet kan enorm helpen in dit soort organisaties. Samenwerken aan of in documenten, kennisdeling stimuleren en verzamelen en medewerkers betrekken bij de organisatie.

En nog veel meer

Door de jarenlange ervaring is Iris uitermate geschikt voor diverse organisaties. Denk aan ziekenhuizen, kinderopvangorganisaties, gemeenten, overheidsinstellingen, onderzoeksorganisaties, bejaardenzorg, gehandicaptenzorg, onderwijsinstellingen en nog veel meer. Iedere organisatie is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen en wensen. Iris weet hoe ze hiermee om moet gaan en zorgt voor een sociaal intranet die nauw aansluit bij de organisatie.

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen

Wat opdrachtgevers zeggen over Iris:

Quote Gemeente Hoorn

Het Iris intranet zorgt voor verbinding. Met het thuiswerken is het dé plek om collega’s te zien die je normaal gesproken op de gang tegenkomt.

Marloes Hoorn

Quote Stadskanaal

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene

Quote Zorggroep Almere

Uiteindelijk hebben we 2 leveranciers gevraagd om een demo-omgeving op te zetten. Een aantal collega’s zijn deze demo’s gaan testen en Iris kwam hier als winnaar uit de test. Iris stak er bovenuit door de gebruiksvriendelijkheid

Gerben Hofman

Quote HZOIJ

Er is ruimte voor persoonlijke berichten. Iris zorgt voor een wij-gevoel.

Esmé Wind

Quote Hurks

Door Iris zien we op kantoor ook regelmatig foto's van de bouwplaats. Super leuk!

Fabienne Hoogland

Quote WGK Antwerpen

Waarom we uiteindelijk voor Iris gekozen hebben is omdat het voor ons het meest volledige platform was en het paste bij onze wensen. Het nieuwe intranet moest een intuïtief en interactief platform zijn.

Goedele Bogaerts

Ervaringsverhalen

Opdrachtgevers vertellen...

Lees hier ervaringsverhalen van onze huidige opdrachtgevers. Zij zijn aan het woord en vertellen over diverse onderwerpen. Van voortraject tot lancering en van het huidige gebruik tot een kijkje in de toekomst.