32-40 uur

Software ontwikkelaar

Software ontwikkelaar en op zoek naar een toffe baan? Onze collega Frank vertelt je alles over zijn functie bij Iris. Enthousiast? Stuur dan je gegevens naar ons, dan spreken we elkaar snel.

Hallo, ik ben Frank Kemps en ben een van de software ontwikkelaars van Iris Intranet. Ben jij ook een software ontwikkelaar en op zoek naar een nieuwe baan? Dan heb ik misschien wel iets voor je!

Frank K

Ik zal eerst wat vertellen over ons. Dagelijks werk ik met ruim 22 relaxte en betrouwbare collega's, en samen werken we in een informele werkomgeving (tenminste als we straks weer naar kantoor kunnen 😉). Maar ook nu we meer dan ooit thuiswerken zijn we 1 team en werken we samen. Wij werken met veel plezier aan Iris met de volle 100% focus op gebruiksgemak, veiligheid en stabiliteit.

Ik hoor je denken vertel eens wat meer over Iris Intranet. Goed komt 'ie. Iris is een web-based sociaal intranet, dat door meer dan 150.000 gebruikers in diverse organisatie gebruikt wordt. Wij zorgen ervoor dat zij een vanzelfsprekende start hebben van hun werkdag!

Wat doe ik op een dag?

Op dit moment werken we nog vooral vanuit huis. Ik begin mijn dag met een kop koffie of thee en start om kwart voor 9 mijn computer op. Ik heb vanuit de organisatie alles tot mijn beschikking om een fijne en goede werkplek thuis te creëren. Ik kijk even rond op Iris Intranet zodat ik weet wat er speelt in onze organisatie. Rond 9:15u begint onze IDT stand-up, online praten we elkaar bij en worden nieuwe taken doorgenomen. Na deze meeting ga je aan de slag, je start je IDE PhpStorm op en je gaat aan de slag met uitdagende implementaties. Van installatie tot configuratie, van het ontwikkelen van mooie modules tot synchronisaties met andere applicaties door middel van API's. Ik krijg met van alles te maken.

Helaas kunnen we nu niet samen lunchen, maar we hebben wel iedere dag koffietijd. Rond 15:00u kunnen we even lekker kletsen over van alles en nog wat.

Het werk is erg divers zodat je je niet snel gaat vervelen. Loop je ergens tegen aan dan zijn er altijd collega's die je willen helpen.

Aan het einde van de week op vrijdag hebben we een 'online PV uitje'. Vaak spelen we dan samen een quiz of is er een online uitje.

Naar wat voor collega ben ik op zoek?

Iemand die:

 • uitstekende kennis heeft van PHP en MySQL;
 • minimaal 1-2 jaar of meer ervaring heeft als ontwikkelaar in een vergelijkbare omgeving;
 • niet bang is van een stukje HTML en JavaScript;
 • kennis heeft van inrichting en configuratie van de LAMP-stack is een pré;
 • nieuwsgierig is naar de nieuwste web-technieken waarvan je je kennis en ervaringen kunt delen met het team;
 • houdt van Brabantse worstenbroodjes😉.
Wat staat daar tegenover?

Je werk moet voelen als een hobby, maar voor een appel en een ei kom ik ook niet mijn bed uit. Daarom heb je goede voorwaardes bij Iris:

 • Een goede werksfeer waar hard werken en veel plezier gecombineerd wordt;
 • Een platte organisatie, gebaseerd op zelfsturende teams en waar je op vrijdag een drankje drinkt met iedereen;
 • Een zeer actieve personeelsvereniging die door het jaar heen veel leuke en gezellige uitjes organiseert;
 • Elk jaar een weekendje weg. Van Drenthe tot Ibiza;
 • Volop ontspanningsmogelijkheden. Denk aan een pooltafel, PlayStation en een dartbord.
 • Flexibele werktijden;
 • Ook niet geheel onbelangrijk: marktconform salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
Bereikbaarheid?

Je zou het in deze tijd niet meer geloven, maar we hebben ook nog een fysiek kantoor. Ons kantoor in Eindhoven is gelegen aan de grote uitvalswegen naar het noorden, zuiden, oosten en westen van Nederland (A2, A50, A67, A58). Daarnaast zijn we goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Zullen we een keer videobellen?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Roel Knapen, 040-2463040. Wil je solliciteren op deze functie, vul dan hieronder je gegevens in.