32-40 uur

Software ontwikkelaar

Software ontwikkelaar en op zoek naar een toffe baan? Onze collega Frank vertelt je alles over zijn functie bij Iris. Enthousiast? Laat je gegevens achter en dan spreken we elkaar snel :)

Bij Iris Intranet werken we elke dag met een gezellig en ambitieus team samen om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Als softwareontwikkelaar ben jij een essentiële schakel: je bent met je team verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van Iris Intranet, ons webbased social intranet.

Over triptic en Iris Intranet

Het triptic team, de makers van Iris Intranet, bestaat uit ruim 20 enthousiaste collega’s die in een informele sfeer samenwerken aan het prijswinnende Iris Intranet. Iris is een digitale werkplek met dagelijks meer dan 200.000 gebruikers, werkzaam bij een van onze 140 opdrachtgevers binnen onder meer de overheid, zorg en het onderwijs.

Dit doe je bij Iris Intranet

Als softwareontwikkelaar werk je met ons developmentteam aan de doorontwikkeling van Iris Intranet door het uitdenken en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en modules. Ook werk je samen met je collega’s aan uitdagende implementaties. Je houdt je bezig met installatie en configuratie van Iris Intranet en integreert haar met andere bedrijfsapplicaties. Een zeer gevarieerd takenpakket dus!

De werkdag van je nieuwe collega Frank

Frank is werkzaam als één van de softwareontwikkelaars van Iris Intranet. Hij vertelt over een typische werkdag:

‘Hoi, ik ben Frank! Eerst zal ik eens wat vertellen over ons Iris Intranet. Ik werk dagelijks samen met meer dan twintig fijne en betrouwbare collega’s in een informele werkomgeving. Ik werk zowel thuis als op kantoor, ik heb thuis met hulp van triptic een goede werkplek kunnen creeëren.

Vandaag werk ik op kantoor, rond kwart voor 9 kom ik binnen en zet ik een kop koffie. Rond 9.15 start de dagelijkse stand-up van ons team, daar praten we elkaar bij en verdelen we de taken. Hierna start ik IDE PhpStorm op en ga ik aan de slag met de implementatie voor een opdrachtgever. Als ik op kantoor werk lunchen we met z’n allen. In de lunchruimte hebben we ook een pooltafel en gameconsole waar we regelmatig gebruik van maken.

‘s Middags werk ik aan de synchronisatie van een applicatie van een van onze opdrachtgevers met onze eigen software. Het werk is heel divers dus ik verveel me niet snel.’ - Frank Kemps

Wanneer past de functie bij je?
 • Je hebt uitstekende kennis van PHP en MySQL;
 • Je hebt minimaal 1-2 jaar ervaring als ontwikkelaar in een vergelijkbare omgeving;
 • Je bent niet bang van een stukje HTML en JavaScript;
 • Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste web-technieken waarvan je je kennis en ervaringen kunt delen met het team;
 • Je hebt kennis van inrichting en configuratie van de LAMP-stack (niet essentieel maar wel een pré);
 • Je houdt van Brabantse worstenbroodjes (mag uiteraard ook vega) 😉.
Dit bieden we jou:
 • Een goede werksfeer waar hard werken en veel plezier gecombineerd wordt;
 • Een leuke organisatie met een platte structuur, gebaseerd op zelfsturende teams;
 • Een wekelijkse borrel, gezellige uitjes en jaarlijks een weekend weg;
 • Een modern kantoor op een centraal gelegen locatie, goed bereikbaar met zowel de auto als ov;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • En natuurlijk een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

Meer informatie?

Als je meer informatie wil over deze vacature kan je die stellen aan Roel Knapen door even te bellen naar 040-246 30 40. Direct solliciteren op de vacature mag natuurlijk ook, vul dan hieronder je gegevens in. Tot snel!